CHP Uşak İl ve İlçe Örgütleri, kentin kurtuluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle, parti binasının önünde Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve bugüne kadar ülkemiz için savaşıp da gazi olup ebediyete intikal edenlerin ruhları için lokma döktürdü. Karaoba, “Uşak, Kula, Salihli. Turgutlu, Manisa ve son olarak da İzmir’den düşman denize döküldü. Büyük emekler verildi ve bedeller ödendi. Bugün bu topraklarda huzur içinde lokmamızı döküyor, vatandaşımızla paylaşıyorsak, bunu şehitlerimize borçluyuz” dedi.

CHP Uşak İl ve İlçe Örgütleri, kentin kurtuluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle, parti binasının önünde Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve bugüne kadar ülkemiz için savaşıp da gazi olup ebediyete intikal edenlerin ruhları için lokma döktürdü.

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ayaz, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Özler ve partililerin katıldığı lokma dökme etkinliği kapsamında, yaklaşık 5 bin kişiye lokma dağıtıldı. Lokma dökümünde konuşan CHP Uşak İl başkanı Ali Karaoba, kentin ve ülkemizin kurtuluşu için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle andıklarını kaydetti.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı kurtuluşun ateşinin Uşak’ta 1 Eylül günü ve İzmir’de de 9 Eylül günü nihai zaferle sonlandığını ifade eden Karaoba, “Uşak, Kula, Salihli. Turgutlu, Manisa ve son olarak da İzmir’den düşman denize döküldü. Büyük emekler verildi ve bedeller ödendi. Bugün bu topraklarda huzur içinde lokmamızı döküyor, vatandaşımızla paylaşıyorsak, bunu şehitlerimize borçluyuz. Atalarımıza ve onlara silah taşıyan büyük annelerimize bu günleri borçluyuz. Biz bu bilinçteyiz ve bu anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim