CHP Uşak İl ve Merkez İlçe Örgütleri, kentteki köyleri ziyaret ederek, maddi anlamda zor durumda olanlara gıda paketi ve covid-19 salgını nedeniyle maske, eldiven ve dezenfektan dağıtıyor.

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba ve Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, şu ana kadar Merkeze bağlı köylerin büyük bölümünü ziyaret ettiler ve burada vatandaşın sorunlarını da dinleme fırsatı buldular.

Köy muhtarlarıyla da görüşen CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, dağıtılan gıda paketleri ve diğer ürünler noktasında, İstanbul’daki Beşiktaş ve Ataşehir Belediyeleri’nden de destek aldıklarını ve hakkaniyeti esas alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını ifade etti.

Banaz'da CHP ve AK Parti'nin hedefe koyduğu adam: Zafer Arpacı! Banaz'da CHP ve AK Parti'nin hedefe koyduğu adam: Zafer Arpacı!

Vatandaşın alım gücünün son yıllarda giderek düştüğünü belirten Karaoba, “Türkiye, son yıllarda uygulanan yanlış ekonomik politikalar nedeniyle, sıkıntılı günler yaşıyor. Covid-19 pandemisinden önce de söz konusu sıkıntılar vardı ve AKP hükümeti günü birlik ve popülist uygulamalarla, sorunlara çözüm bulmuş gibi yaptı ve covid-19 döneminde de aynı taktiğini uyguladı. Vatandaşımızı bir maskeye dahi muhtaç hale getirildi. Çoğu işsiz kaldı ve evine ekmek götürmekte zorluklar çekti. CHP Uşak ve Merkez İlçe Örgütleri olarak, böylesine zor bir dönemde halkımızın yanında olmak ve onların sorunlarını dinlemek için bir dizi çalışma yaptık. Kent merkezinde, ekonomik olarak dezavantajlı gruplara ulaşarak, onlara destek olduk, ayrıca ilçelerimize de, dağıtılmak üzere yardım paketleri gönderdik. Şu anda merkeze bağlı köylerimizi ziyaret ediyoruz ve burada da maddi anlamda sıkıntılı günler yaşayan vatandaşlarımıza elimizden geldiği ölçüde katkı sağlıyoruz” dedi.

Karaoba, yardım paketi dağıtımına destek veren CHP’li Beşiktaş ve Ataşehir belediyelerine ve parti mensuplarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim