Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!
Uşak’ta açığa alınan polis memuru H.U. ve makam şoförü S.S. tarafından darp edildiği iddia edilen M.O. hakkında CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba bir açıklama yaptı.

M.O.’nun mağdur olduğunu ve darp edildiğine dair izlerin adli tıp raporuyla alındığını söyleyen CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, “Sayın Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın koruması polis memuru H.U. ve S.S. tarafından bir vatandaşımız darp edilmiştir. Bu olay adalet duygusunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Hangi siyasi partiden olursanız olun hiç fark etmez, eğer mağduriyet varsa müdahale edilmelidir. Bu olayı asla doğru bulmuyor ve sorumlulara gerekli cezalar verilmelidir” dedi.

Konuyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini telefonla aradığını kaydeden CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, şöyle söyledi: “Sayın Genel Başkanımız daha önce adalet için yürüyüş yaptı ve ülkedeki durumu gözler önüne serdi. Ayrıca esnafımızın ruhsatı da iptal edilmek istenmiş. Sayın Belediye Başkanımıza sesleniyorum; lütfen bu yanlıştan dönün, mağduriyeti giderin”.

Öte yandan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım da polis memuru H.U.’ya tepki gösterdi. Yalım, “Gariban esnafı yere yatırmak kolay.Buradan sesleniyorum. Sıkıyorsa gel aynı hareketi bana yap da görelim” dedi.
 
Editör: TE Bilişim