Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu
USAKPORT.COM// Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl ve İlçe Örgütleri,  94’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle, partiye yeni katılan kadınlara rozet takma töreni düzenledi. 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda, Atatürk Anıtı’na çelenk koyan CHP Uşak İl Örgütü adına bir açıklama yapan İl Başkanı Ali Karaoba, partisinin Türkiye’nin sigortası olduğunu ifade etti.  



Partisinin Uşak’ta kongre dönemine girdiğini belirten CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, delege ve diğer organların seçimlerinin demokratik bir şekilde yapılacağını belirterek, “Partimiz 94 yıldır ülkemizin geleceği, çocuklarımızın huzuru ve barış içinde yaşayan bir toplum için çalışıyor. 100’üncü yılımıza 6 yıl kaldı ve bizler neredeyse bir asırlık bir partinin mensupları olmaktan gurur duyuyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleriyle hareket eden ve halkı aldatmadan, gerçekleri göz ardı etmeyerek siyaset yapan CHP, Uşak’ta her geçen gün yükseliştedir. İlimizle ilgili bir çok önemli konuda elimizi taşın altına koyduk. Halkımız rahatsız olduğu konuları, hukuki yollarla çözüme kavuşturuyoruz. Uşak ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



KONRGE DÖNEMİ DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE GEÇECEK
CHP’nin kongre dönemine girdiğini ve delege seçimlerinin başladığını ifade eden Ali Karaoba, 17 Eylül 2017 Pazar günü Cumhuriyet, Fevzi Çakmak, Durak, Aybey, Işık ve Sarayaltı Mahallelerinde seçimlerin başlayacağını kaydetti.



24 Eylül 2017 Pazar günü de Kemalöz, Ünalan, Atatürk, Bozkurt, İslice ve Özdemir Mahallelerinde delege belirleme işleminin yapılacağını söyleyen Karaoba, “Delege seçimlerimiz belirlenen günde, sabah 08.00 ile 17.00 arasında olacak. Ayrıca, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde 3 ve üzeri delegesi olan köylerimize de sandık konacak. Delege seçimlerinin ardından ilçe ve il kongremizi yapacağız. Yenilenen parti örgütlerimiz, 2019’da yapılaması öngörülen genel seçim ve yerel seçimlerin hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürecek. En önemlisi, CHP Uşak İl ve İlçe örgütlerinde delege seçimleri demokratik bir şekilde olacak” dedi. Öte yandan CHP Uşak İl Binası’nda partiye yeni katılan kadın üyelere parti rozeti takıldı.



 
Editör: TE Bilişim