Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!
Uşak CHP’de Banaz, Eşme ve Sivaslı kongreleri yapıldı ve önümüzdeki günlerde Ulubey ve Karahallı’da da başkan seçimi yapılacak. Şu anda en sıkı başkanlık yarışı ise Merkez İlçede geçiyor. CHP Uşak Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Kudret Yörük de, çalışmalarını mahalle ve köy bazında sürdürüyor. 
Mahalle ve köyleri şimdiye kadar 2’şer defa ziyaret eden Kudret Yörük, son ziyaretini Çamyuva, Yukarı Karacahisar, Bozköy, Mesudiye, Ortaköy, Karlık, Kapaklar, Çarıkköy, Kalfa, Gücer, Kılcan ve Kediyünü köylerine yapılan Kudret Yörük, burada sadece oy verecek delegelerle değil, vatandaşlarla da istişarelerde bulunuyor. 
    CHP’de delege seçimi döneminin bittiğini ve şimdi seçime odaklandıklarını belirten Kudret Yörük, Türkiye genelinde oy oranı artan ve büyükşehir belediyelerini kazanan CHP’nin Uşak’ta da başarılı olmasını kendisine gaye edindiğini kaydediyor. 
    Göreve geldiğinde, partiye daha çok gencin gelmesi için gayret göstereceğini belirten Kudret Yörük, “Bizim için önemli olan kişiler değil, partimizin ilimiz ve ülkemiz adına iktidara gelmesi ve halkımıza hak ettiği hizmetleri sunmasıdır. Bizler CHP’ye artı değer katmak ve bu yolla da ilimiz ve ülkemizde giden kötü gidişe son vermek için bu yola çıktık. Türkiye’nin ve Uşak’ın borçlarla boğuştuğu bir dönemdeyiz ve böyle bir zamanda, önceliği memleketimize vermemiz gerekiyor. Türkiye’nin AKP iktidarının yol açtığı açmazdan çıkmasının tek yolu CHP’dir. Merkez ilçe başkanlığı adaylığımız döneminde, köylerimizi ve mahallerimizi ziyaret ediyoruz ve ülkemizin içinde bulunduğu durumu ve partimizin ve şahsımızın bu konuda yapabileceklerini anlatıyoruz. Partililerimizin ve ziyaret ettiğimiz yerlerde tanıştığımız vatandaşlarımızın bize gösterdikleri teveccühten memnunuz ve son güne kadar aynı disiplinle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
    
 
Editör: TE Bilişim