Özkan Yalım ve ekibi, önceki belediyeyi yargıya sevk etmek için 1 oy arıyor Özkan Yalım ve ekibi, önceki belediyeyi yargıya sevk etmek için 1 oy arıyor
 Uşak CHP İl Başkan Adayı Ali Karaoba, yarın yapılacak olan kongre öncesi yaptığı kısa değerlendirmede, “Partimizdeki küskünlükleri bitirmek ve 2019 seçimlerinde iktidara gelmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

USAKPORT.COM // Küskünlük, dargınlık ve kırgınlıkların her kurum ve siyasi yapılarda olabileceğini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ali Karaoba, “Önemli olan aynı çatı altında, halkın ve ülkemizin menfaatleri için ele ele ve gönül gönüle olmaktır. Bu noktada göreve geldiğimizde, partimizdeki kırgınlıkları ve küskünlükleri bitirmek için gerekli gayreti göstereceğiz. Köy ve mahalle yapılanmalarımıza ağırlık vereceğiz ve partimizi her noktada hakkıyla temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu. CHP’nin 2019 hedeflerini şimdiden belirlemesi gerektiğini kaydeden Ali Karaoba, şöyle söyledi: “Şu anda ülkemiz ciddi bir ateş çemberinin içindedir ve CHP’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde giden bizler, bu kötü gidişata son vermek istiyoruz. 1 dakika dahi kaybedecek vaktimizin olmadığını ve 2019’da partimizi hem yerelde, hem de genelde iktidara taşımak için daha çok çalışacağımızı biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yarın yapılacak olan il kongremizden, partimiz ve memleketimiz için en hayırlı sonucun çıkmasını temenni ediyorum”.

 

Editör: TE Bilişim