Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Uşak İl Örgütü, İsmetpaşa Caddesi’nde büyük bir halk iftarı verdi. CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, milletvekili adayları İsmet Akın ve Ali Karaoba’nın katıldığı iftar yemeği, caddenin büyük bölümüne yayıldı. 



    Burada İl Başkanı Nadi Sancar bir açıklama yaparak, mübarek Ramazan ayının birlik ve beraberlik için önemli bir dönem olduğunu belirtti. Sancar, “Ramazan ayı birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı ender dönemlerden birisidir. Katılımlarından dolayı halkımıza teşekkür ediyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.



    CHP Uşak Milletvekili adayı İsmet Akın, “24 Haziran seçimlerinin kampanya dönemi, mübarek Ramazan ayına denk geldi ve bugün de halkımızla birlikte iftarımızı açtık. Aynı yemeğe kaşık salladık, bir lokma ekmeği bölüştük ve çok şükür Cenabı Allah’ın bize verdiği nimetlerle doyduk. Birlik ve beraberliğimiz her daim sürsün, ilimiz ve ülkemiz için her zaman yan yana ve omuz omuza olmaya devam edelim. Bu duygu ve düşüncelerle şimdiden Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutluyorum” diye konuştu. 



    Bir diğer CHP Uşak Milletvekili adayı Ali Karaoba da, “Ramazan ayı gönüllerin fethedildiği, yoksulun ve ihtiyaç sahiplerinin hatırlandığı ve Cenabı Allah’ın bize armağan ettiği önemli bir zaman dilimidir. Ramazan, ayrılıkların son bulduğu ve birlikteliklerin daim kılındığı maneviyatı yüksek bir aydır. Bizleri böylesine büyük bir sofranın etrafında kenetlediği için İl Başkanımıza ve tüm emek verenlere teşekkür ediyorum. Halkımızın Kadir Gecesini ve Ramazan bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim