Avukat Filiz Bilen’in istifasıyla boşalan CHP Uşak Merkez İlçe Başkanlığına, Asım Ersoy Özen atandı. Özen, il binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kuruluna atanan isimleri de basına ve partililerine tanıttı.

Avukat Filiz Bilen ve yönetim kurulu üyelerinin istifalarıyla boşalan CHP Uşak Merkez İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliklerine yeni isimler, CHP Genel Merkezi tarafından atandı.

Uşak Merkez İlçe Başkanlığı görevine, 2004-2010 yılları arasında CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış olan ve şu anda inşaat işleri ile uğraşan, Asım Ersoy Özen (30) atanırken, CHP Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerine de şu isimler atandı:

Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

Hüseyin Salıcı, Halil Arslan, Mehmet Arslan, Zafer Zenginol, Ahmet Bozkaya, Ömer Kelle, Muazzez Keleş, Serdar Varol, Necmettin Uğur, İlhan Sunucu, Şakir Şenbudak, Mahmut Şener Yazgan, Serap Ergün Bitgin, Devrim Aslı Aslan, Ayşegül Cesur Yavuz, İmdat Kiriş, Ertuğrul Ayan, Fatih Ceylan.


Bu gidişe CHP “Dur” diyecek

CHP Uşak İl binasında yapılan basın toplantısında konuşan yeni CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Asım Ersoy Özen, CHP’nin geçen üç dört seçimdir, Uşak’ta kan kaybına uğradığının ortada olduğunu söyledi. 2015 genel seçimlerinin CHP, Türkiye ve Uşak için çok önemli olduğuna dikkat çeken genç başkan açıklamasında şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti saltanata ve şeriata sürüklenmek istenen, hunharca, kaygısızca büyük bir batağa çekilmek istenen ülke halini almıştır. AK Parti iktidarı 12 yıllık iktidarı boyunca Türkiye Hükümetini 50 yıl geriye götürmüştür. İnsanlarımızı fakirleştirmiş, biat kültürünü ülkeye yaymıştır. Soma’da, Ermenek’te göz göre göre insanlarımızın ölümüne sebep olduğu ülkeyi soyanları kahraman, ülkeye kendini adayanları suçlu konumuna düşürmüştür. Bu gidişata, “Dur” diyecek olan ulu çınar CHP ve CHP’nin bir neferi olan bizleriz. Eğer bu seçimlerde AKP iktidarına dur diyemezsek, bu zalimlere dur diyemezsek, gerçek CHP ruhunu sergileyemezsek, çocuklarımızın, torunlarımızın ve hepimizin geleceği tehlike altındadır.


‘Düşünmeden kabul ettik’

2015 seçimleri hepimiz için hayati bir öneme sahip. Bu yüzden vakit kaybı, kibirlenmek gibi, umursamaz kalmak gibi bir kenara çekilip seyretme lüksümüz yok. Hep birlikte tek bir yürek, tek bir yumruk, tek bir vücut olarak çalışmaktan başka bir amacımız ve başka bir şansımız yok. İçinde bulunduğumuz durumun yerelde ve genelde ne kadar büyük bir kaos haline dönüştüğünün ve durumun ciddiyetinin ne kadara had safhada olduğunu bildiğimiz için, ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız partimizin ilçe yönetimiyle ilgili bize sunduğu teklifi bir an bile düşünmeden kabul ettik. Bizler ilçe yönetimi olarak elimizi taşın altına soktuk. Bu doğrultuda ulaşabileceğimiz kadar fazla insana ulaşmak istiyoruz. Tüm mahallelerimize tüm köylerimize ulaşmak istiyoruz. En ücra köşedeki eve ulaşmak, hane halkının sıkıntı ve mutluluklarını onlarla paylaşmak istiyoruz. Her şeyden önemlisi terimizin son damlasına kadar çalışıp, mütevazılığimizden ödün vermeden yıllardır oy alamadığımız insanlara ulaşıp oy almak istiyoruz. Uşak’ta CHP’nin oyunu yükseltip milletvekili sayısını artırmak istiyoruz. Bu başarıya ulaşabilmek uğruna bizim için en önemli öğe; inançtır. Biz ilçe yönetimi olarak birbirimize sonuna kadar inanıyoruz, başaracağımıza inanıyoruz. O yüzdendir ki, partinin en önemli en kritik, en hassas döneminde üzerimize düşen görevi kabul ettik. Bu dönemi kayıp dönemi değil, kazanç dönemi haline getirmek en büyük amacımızdır. Merkez ilçe yönetimi olarak şunun sözünü veriyoruz: Biz bu dönemde sadece ve sadece CHP’nin çıkarları doğrultusunda çalışacağız. Tek amacımız Uşak’ta CHP’yi birinci parti yapmak ve milletvekili sayısını artırmaktır.”

 

Editör: TE Bilişim