Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda! Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda!
Uşak'ta gençlerin oluşturduğu sivil toplum kurumları ve siyasi parti teşkilatları, 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan FETÖ'ye tepki gösterdi. Uşak Öğretmenevi'nde yapılan basın açıklamasını AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık okudu. Mıllık, "Gün birlik olup, darbeci hainlere karşı dimdik durma günüdür" dedi.  15 Temmuz darbesinin vatandaşın kararlı duruşu ile bertaraf edildiğini söyleyen Mıllık, "Unutulmamalıdır ki, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen oyun sadece milli iradeye değil bu ülkenin bütün insanlarına karşı oynanmıştır. Anacak hesaplar tutmamış , inlerinde bekleyerek el ovuşturan satılmış hainler milletin asil duruşu karşısında neye uğradıklarını şaşırmışlardır. Türk milleti kiralık beyinlerin oluşturduğu bu kirli defteri darbecilerin yüzüne bir tokat gibi çarpmıştır" dedi. 


Tüm siyasi partilerin, dini ve etnik unsurların darbeye karşı tek vücut olduğunu kaydeden Ahmet Mıllık, şöyle söyledi: "Bugün olduğu gibi, millet iradesine darbe vurmak isteyen ve pusuda bekleyen hainler yine milletin tokadını yiyeceklerdir. Gün birlik olma günüdür. Gün egemenliğin kayıtsız şartsız her ne koşulda olursa olsun milletin olduğunu hatırlama günüdür. Milletimiz bu oyunun parçası olan kansızlara da en ağır bedeli ödetecektir".

Gönlü vatan sevgisiyle dolan geçler sayesinde riyakarların darmadağın olacağını ifade eden Mıllık, "Bu onurlu duruşta yüreğini ortaya koyan, AK Partili, CHP'li ve Alperen Ocaklarına mensup gençler ile TÜMSİAD, TÜGVA, MÜSİAD, KALEMDER, Genç Memur Sen ve tüm STK'ların gençlik yapılanmalarıyla tek vücut halindeyiz. Darbeye karşı direnişimiz ilk günkü gibi devam edecek. Hiçbir kanlı ve hain güç, annelerimizin, kardeşlerimizin, babalarımızın ve bu vatanın tüm evlatlarının geleceğini karartamayacak. Bizler, büyüklerimiz ve küçüklerimiz rahat uyusun diye uykumuzdan fedakarlık edeceğiz ve demokrasi yolunda duruşumuzu sürdüreceğiz" diye konuştu. Basın bildirisinin okunmasının ardından, toplantıya katılan tüm STK temsilcileri toplu fotoğraf çektirdi. 

 
Editör: TE Bilişim