Ağır milliyetçi Özkan Yalım, Kanadalılara ait altın madeni için tek kelime etmedi Ağır milliyetçi Özkan Yalım, Kanadalılara ait altın madeni için tek kelime etmedi
Akşam saatlerinde bir grup TSK mensubunun başlattığı askeri darbeye karşı, Uşak halkı tek yürek oldu. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti İl Başkanı Servet Kuş,halkı darbeye karşı koymak için kent meydanına davet etti.



Burada yaklaşık 20 bin kişi toplandı ve darbe karşıtı sloganlar atıldı.Aynı saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı’ndaki gerilime el koyduğuna dair haber ulaştı. Bu haber üzerine meydanlarda, “Recep Tayyip Erdoğan”, “Bu millet seninle gurur duyuyor” sloganları atıldı. Heykel önünde bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Tek vatan, tekbayrak ve tek millet için el birliği ile mücadele edeceğiz. Türkiye’de demokrasi var ve kimse buna zarar veremez.Cenabı Allah aziz milletimizi ve Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.



SERVET KUŞ: DARBEYE MÜSAADE ETMEYİZ
Türkiye’nin demokrasi konusunda çok büyük ilerleme kaydettiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, “Darbe dönemi bitmiştir ve millet tek yürek halindedir.Türkiye’nin seçilmiş hükümetine, Cumhurbaşkanına ve millete hiçbir güç zarar veremez. Darbeye müsaade etmeyiz” dedi. AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Demokrasiden vazgeçmeyeceğiz. Bu milletin kardeşliği ve ilerlemesi adına buradan ayrılmayacağız. Allah buraya gelen herkesten razı olsun" dedi. Milletvekili Alim Tunç, "Gün birlik olma günü, darbeye, paralele ve bu ülkeyi bölmeye karşı olanlara çıkma günü. Buradayız ve darbenin her türlüsüne karşıyız" mesajını verdi. 



Editör: TE Bilişim