İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, kentte devam eden esnaf odası seçimlerinin ardından, göreve gelen isimlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda! Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda!

                İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz ve parti yöneticileri, geçtiğimiz günlerde seçimleri yapılan  Uşak Servisçiler Odasını, Marangozlar Esnaf Odasını, Kahveciler Odasını ve Manifaturacılar Odasını ziyaret ettiler. Bu kapsamda göreve  gelen; Servisçiler Odası Başkanı Ekrem Çetin, Marangozcular Odası Başkanı Ünal Akcura, Kahveciler Odası Başkanı Erkan Börekçi ve Manifaturacılar Odası Başkanı Abdullah Can’a görevlerinde başarılar dileyen İYİ Parti Uşak İl Başkanı Toköz, kentteki tüm esnaf odalarını ziyaret edeceklerini ve sorunları bire birde dinleyeceklerini ifade etti.

                İYİ Parti yöneticileri Metin Alak ve Ümit Ayvar’ın eşlik ettiği Şener Toköz, “Yenilenen oda seçimlerinin ardından göreve gelenleri ziyaret ediyoruz ve görevlerinde başarılar diliyoruz. Esnaf ülkemizin bel kemiğidir ve ekonomimiz için olmazsa olmazdır. Son dönemlerde ciddi fiyat artışları esnafımızın ve vatandaşımızın belini bükmüştür. İYİ Parti olarak göreve geldiğimizde bu duruma son vereceğiz ve kendi kendine yeten ülkemiz, esnafın, vatandaşın ve toplumun tüm kesimlerinin yüzünün güldüğü ve işlerin yolunduğu gittiği eski günlerine geri dönecek” dedi.

Editör: TE Bilişim