Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı
Uşak'ta yerel seçim öncesi MHP'deki aday belirsizliğinin önümüzdeki haftaya kadar netleşmesi bekleniyor.
Edinilen bilgiye göre MHP Genel Merkezi, Cuma gününe kadar Uşak İl Yönetimi'nden ilçelerde gösterilecek olan adaylar için isim talep etti. Teşkilatın ilçelerde göstereceği adaylar için ilk olarak MHP Uşak İl Yönetimi'nin belli isimler üzerinden konsensüs sağlayacağı ve Genel Merkezin kararının ardından netleşeceği bildirildi.
Bunun yanı sıra MHP Genel Merkezi'nin Uşak'ta aday çıkarmaması, uzun zamandan beri kafalarda soru işaretlerine neden oldu. AK Parti ile tekrar canlanan Cumhur İttifakı kapsamına Uşak'ın da alınma ihtimali nedeniyle adayın henüz belirlenmediği bilgisi verildi.
Parti teşkilatının Uşak'ta kendi adayını çıkarma yönünde görüş bildirmesi üzerine Genel Merkezin net karar vermekte güçlük çektiği ifade ediliyor.
MHP'de Uşak Belediye Başkan adaylığı için, Tuncay Akbulut, Fatih Erdoğan, Alpay Özgür, İsmail Yıldırım ve Muhterem Erol aday adaylığı başvurusunu yapmış durumda.
 
 
 
Editör: TE Bilişim