Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
            Uşak MHP'de nöbet değişimi yaşandı. Kısa bir süre önce MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı olarak göreve getirilen Halit Görgülü, başkanlığı MHP'den daha önce Milletvekili adayı olan Oğuz Çakmak'a devretti. Görev değişimi, MHP Uşak İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesapları üzerinden basına ve kamuoyuna duyuruldu. MHP Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay, gösterdiği özveriden dolayı Halit Görgülü'ye teşekkür etti. Kuruçay, "Teşkilatlarda her zaman için bir bayrak yarışı vardır. Dün görevi Halit Görgülü başkanımız almıştı ve büyük emek verdi. Partimiz için yaptıklarından dolayı kendisine teşekkür ederim. Bugün bayrağı Oğuz Çakmak devraldı ve görevi ne gerekiyorsa yapacağından eminim" dedi.
 
            Göreve getirilen Oğuz Çakmak da, "Bana bu kutlu görevi layık gören, parti büyüklerimize teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisi'nde ve Ülkücü gelenekte görev alınmaz verilir. Biz de, bize verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Partimiz, gerek Türkiye ve gerekse Uşak'ta çok önemli bir yerdedir. Uşak'ta son yerel seçimlere göre ikinci olan partidir ve ağırlığı her noktada hissedilmektedir. MHP'nin bayrağını daha üst noktalara çıkarmak için buradayız" dedi.

 
Editör: TE Bilişim