Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
MHP Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay, CHP’li Selin Sayek Böke’nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkındaki sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden basına ve kamuoyuna yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Selin Sayek Böke’nin HDP ile aynı düşüncelerde olduğunu belirten Muhterem Kuruçay, “CHP’nin bir an önce en azından gelecekte ki siyasi yaşantısını devam ettire bilme adına, Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncelerini ve fikir dünyasını anlatan bir ders programı düzenlemesi lazım. İçinde bulunduğumuz dönemde, CHP’de farklı görevlerde bulunan Selin Sayek Böke, Hüseyin Aygün, Sezgin Tanrıkulu gibi birçok isme bu ders programına katılımı zorunlu tutması gerekmektedir. Siyasi sorumluluğumuzun gereği bu konuda yeterli imkanları yok ise, Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatma görevini MHP Teşkilatları ve Ülkü Ocakları bünyesinde bulunan yetişmiş kadrolarımızla göreve her zaman hazırız” dedi.

SELİN SAYEK BÖKE’YE TEPKİ GÖSTERDİ
Selin Sayek Böke’nin “15 Temmuz'da Türkiye'de olağanüstü bir durum yaşandı. Bu olağanüstü durum karşısında CHP bu devletin kurucu partisi olma bilinciyle Türkiye'ye omuz verdi. Oysa bugün anlaşılıyor ki CHP Türkiye'ye omuz verirken, Sayın Bahçeli Erdoğan rejimine omuz vermeyi tercih etmiş” sözlerine tepki gösteren Kuruçay, şöyle konuştu:  “Milletimizi kurtuluşuna, yaşamını harcayan, bir tek Türk askerinin hayatı için herşeyi göze alan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün varisi olduğunu iddia edenler, milletimizin huzurunu bozan, askerine kurşun sıkan, bölücü PKK ve onun siyasi uzantısı HDP ile kol kola girmiştir. CHP Genel Başkan yardımcısı Selin Sayek Böke’nin MHP hakkındaki talihsiz açıklaması bunun bir yansıması olmuş böylelikle bizim kendisi hakkındaki iddialarımızı da doğrulamıştır”.
 
 
Editör: TE Bilişim