MHP Uşak İl Teşkilatının, Genel Merkez Disiplin Kurulu tarafından Alpay Özgür ve Ali Erdurmuş’un üyelik ihracını durdurma kararı üzerine, adı geçen üyeleri yeniden ihraç etmek üzere harekete geçtiği öğrenildi.  MHP Genel Merkezi, eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve Tuğrul Türkeş’in ihracıyla uğraşırken, MHP Uşak İl Teşkilati da, eski İl Başkanı Alpay Özgür ve il yöneticilerinden Ali Erdurmuş’un ihracıyla uğraşıyor.

Geçtiğimiz günlerde, sosyal medyadaki paylaşımlarından dolayı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edilen Alpay Özgür ve Ali Erdurmuş, MHP Genel Merkez Disiplin Kuruluna itiraz ettiler. İtirazları değerlendiren Merkez Disiplin Kurulu, bu iki üyenin itirazlarını haklı bularak usul yönünden ihraçlarının durdurulmasına karar verdi. MHP’den ihracı istenen üyelerden Ali Erdurmuş, sosyal paylaşım sitesinde bulunduğu paylaşımda, MHP Uşak İl Teşkilatı’nın aynı suçlamalarla İl yönetimi tarafından tekrar ihraçlarının istendiğinden yakındı.

“HAYRET VERİCİ BİR DURUM”

Son yapılan 7 Haziran seçimleri öncesi MHP Uşak Milletvekili Aday Adayı olan ve çocukluğundan  beri ülkücü hareket içerisinde yer aldığını ve teşkilat içeriisnde görevlerde bulunduğunu belirten Ali Erdurmuş, genel merkezin ihraçların durdurulması kararına rağmen, ülkenin ve MHP’nin bu zorlu günlerinde, tekrar ihracının istenmesini hayret verici bulduğunu söyledi.

Erdurmuş, sosyal paylaşım sitesinde il teşkilatının ihraç isteğini şu paylaşımla protesto etti: “Mübarek Ramazan ayında mensubu olmaktan onur duyduğum MHP üyeliğinden Uşak İl Disiplin Kurulu tarafından ihraç edildim. Genel Merkezimize itiraz ettim ve Merkez Disiplin Kurulumuz tarafından usul yönünden ihraç kararımız bozuldu. Fakat yine oğlumun sünnet düğünü öncesinde bu mutlu günlerimde yine bir zarf ve aynı suçlamalarla tekrar ihracım isteniyor. Ülkemizin ve partimizin bu zorlu günlerinde yine aynı şeyin yapılması hayret verici. Ben yinede kararı alanlara saygılarımı sunup Genel Merkezimize itirazımı yapacağım. Şu bilinsin ölsek de MHP'liyiz kalsak da.”

Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

ÖZGÜR; “ONLAR MHP’LİLİĞİNİ KANITLASIN”

MHP’nin kurucusu ve ebedi Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in özel olarak yetiştirdiği birkaç gençten biri olarak tanınan, MHP Uşak İl Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra, İl başkanlığı, Belediye Başkan adaylığı ve Milletvekili aday adayı olan Avukat Alpay Özgür de sosyal paylaşım sitesinde; "Arslanın boynunda zincir bile olsa, bütün zincir yapanlara beydir arslan." Şeklinde ilginç bir paylaşım yaparak tepkisini gösterdi. Kon ile ilgili telefonla görüşlerini aldığımız Özgür; “Ülkücü davam ve MHP adına benim neler yaptığım ve neler verdiğimi herkes biliyor. Benim ülkücülüğümü ve  MHP’liliğimi dünya alem bilir. Beni ihraç etmek isteyenler, bugüne kadar ülkücü hareket ve MHP için ne yapmış? Onlar, ülkücülüğünü ve MHP’liliğini kanıtlasın” şeklinde göndermede bulundu.

 SALİH KILINÇ (ÖZEL HABER)

Editör: TE Bilişim