Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!
 Meral Akşener, olağanüstü kongrenin toplanabilmesi için imza veren ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından kapatılan Uşak Teşkilatını Cuma günü ziyaret edecek. 
MHP'de olağanüstü kongrenin toplanabilmesi için imza veren il ve ilçe başkanlıklarının genel merkez tarafından kapatılması üzerine harekete geçen Meral Akşener, 25 Şubat Perşembe günü Denizli'yle başlayacak Anadolu turuna Cuma günü Uşak ile devam edecek. Kongre için imza verdikten sonra disipline sevk edilen Ali Kurt’un ev sahipliğinde gerçekleşecek ziyarette Akşener, partililerle bir araya gelerek istişarede bulunacak.
Olağanüstü kongre talebi ile çalışmalarını sürdüren Akşener'in Cuma günü saat 14.00’de Uşak’ta olması beklenirken, Akşener ve beraberindeki heyet ilk olarak İsmetpaşa Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunacak. Bir dizi ziyaretlerden sonra saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezinde Meral Akşener ve partililer bir araya gelecek.
Editör: TE Bilişim