AK Parti’nin Ulubey 5’inci Olağan İlçe Kongresi’nde, zaman zaman arıza veren mikrofon, konuşmacılara zor anlar yaşattı. Ulubey Belediyesi’ne ait çok amaçlı salonda yapılan kongrede bir konuşma yapan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, mikrofondaki arıza nedeniyle sesini tam anlamıyla duyuramadı. Sesi sürekli kesilen İsmail Güneş, Divan Başkanı Erol Uysal’a ince bir sitemde bulundu. Sözü sık sık kesilen İsmail Güneş, konuşmasının sonuna doğru, “Bu mikrofon çok kötü. Bana komplo mu uygulanıyor?” dedi. İsmail Güneş’in bu sözleri, salonda bulunan partilileri güldürdü.

GÜNEŞ’E CEVAP VEREN EROL UYSAL DA MİKROFONUN AZİZLİĞİNE UĞRADI

İsmail Güneş’in komplo eleştirisine yanıt veren Erol Uysal’ın, “Bu ses kesilmelerinin divanla her hangi bir alakası yok. Komplo falan yapılmış değil” dediği esnada mikron tekrar arıza yaptı. Sesi kesilen Erol Uysal, “İşte gördüğünüz gibi, bizim de sesimiz bir anda kesiliverdi” ifadelerini kullandı.

MEHMET ALTAY: İSMAİL AĞABEY SANA ÖZEL OLMADIĞINI ANLADIN MI?

Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!

İsmail Güneş’in ardından söz alan bir diğer Uşak Milletvekili Mehmet Altay da, konuşmasını mikrofon nedeniyle istediği gibi yapamadı. Mikrofonun tekrar arıza yapması üzerine, doğal yollarla sesini duyurmak isteyen Mehmet Altay’a Divan Başkanı Erol Uysal’ın mikrofonu verildi. Divanın bulunduğu masada konuşan Mehmet Altay, ses tekrar gidince, “İsmail ağabey sana özel bir durum olmadığını anladın mı?” şeklinde konuştu. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise; “Ulubey’deki birlikteliğin görüntüsü çok güzel ve burada çok ciddi bir dayanışma ruhu var. Her şey güzel, mikrofon hariç” dedi. 

Editör: TE Bilişim