Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
USAKPORT.COM//

Yaygın medyada son dönemlerde en fazla gündeme gelen siyasi konu erken seçim oldu. 

İktidara yakın ve uzak yazarlar, Ankara kulislerinin nabzını tutmaya başladılar. Ankara’dan sık sık çıkan seçim haberleri, yerel siyasetçiler arasında da yoğun bir şekilde konuşulup, istişare ediliyor.

İktidar partisi AK Parti’de henüz adını açıklayan ve önümüzdeki dönem seçimlerde görev almak isteyen bir isim yok. Fakat parti tabanına yönelik küçük çaplı faaliyetlerin sürdüğü sık sık dile getiriliyor. 

Parti mensuplarıyla yapılan çay sohbetlerinde niyetler henüz açık edilmiyor. Parti tabanı ise şimdiden muhtemel aday adaylarının kimler olacağına dair tahminlerde bulunuyor. 

Önceki hafta AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın da, bu tip bir soruya net bir yanıt verdi ve şu anda her hangi bir ismin bulunmadığını dile getirdi. 
CHP’de ise milletvekilliği yarışının bu dönem biraz daha çetin geçmesi bekleniyor. CHP Uşak İl ve ilçe örgütlerine üye olan partililer, bu dönem milletvekilliğinde bir değişim olması yönünde görüşler ortaya koyuyor. Ayrıca daha önceki dönemlerde görev alan bazı yöneticiler de şimdiden parti nezdinde nabız yokluyorlar. 

MHP’de genel anlamda bir hareketlilik söz konusu değil. İYİ Parti ise yeni yeni teşkilatlanma çalışması yapması ve henüz bir seçime girmemesi nedeniyle net bir profil çizmiyor. 

 
Editör: TE Bilişim