Uşak’ta memurların topluca CHP’ye yakınlaştığı para için karar Uşak’ta memurların topluca CHP’ye yakınlaştığı para için karar
 USAKPORT.COM// AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, esnaf ve sanatkarlara yönelik yeni desteklemelerin önünün açıldığını söyledi. Mehmet Altay, 2016’nın başından bu yana Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığıyla toplamda 1 milyon 200 bin TL’lik kredi kullanıldığını belirterek, “Son olarak 1 milyon 500 bin TL daha esnaf kredisi takviyesi yaptık. Bu rakam sadece Merkez ilçemiz için geçerli. Diğer ilçelerimize de ödenekler ayrıldı. Şartları yerine getiren esnafımız, söz konusu desteklerden yararlanabilecek” dedi.

1 Kasım seçimleri öncesinde, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan ekonomik taahhütlerin yerine getirilmeye başlandığını söyleyen Mehmet Altay, esnaf ve sanatkarlara 18 ay vadeli faizsiz kredi imkanı sunulduğunu bildirdi.  Mehmet Altay, "Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri arcılığıyla Halk Bankası kaynaklarından Hazine destekli 18 ay vadeli sıfır faizli kredi uygulamasına yeniden başlandı. Kredi kullanabilmek için gerekli şartları yerine getiren esnaf ve sanatkarlarımız konu ile ilgili yetkililerden bilgi alarak başvuru yapabilecekler. Esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
 
 
 
Editör: TE Bilişim