Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

CHP ve MHP’nin çatı adayı olarak Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu isminin açıklanması CHP ve MHP arasında yakınlaşmayı artırdı. MHP Uşak İl Başkanı ve yönetimi CHP İl başkanlığını ziyaret etti.

MHP Uşak İl Teşkilatı, CHP Uşak İl Başkanlığını ziyaret etti. MHP İl Başkanı Hüseyin Karabey, “İade-i ziyaret” açıklamasını yaparken, CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, bu ziyaretin siyasetin sertleşen ortamını yumuşatması açısından önemine dikkat çekti.

MHP heyetinde: Uşak İl Başkanı Hüseyin Karabey, Merkez İlöe Başkanı Mustafa Raşit Yılancı, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri yer aldı. CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, il yöneticileri ve CHP Belediye Meclis üyeleri konuklarını kapıda karşılarken CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Filiz Bilen ve yönetimden herhangi bir isim karşılamada yer almadı.

MHP Uşak İl Başkanı Hüseyin Karabey ziyaretin amacı hakkında, “CHP Uşak İl Yönetimi bize iki kez ziyarette bulundular. Bizde onların bu nazik ziyaretlerine karşın, iade-i ziyarette bulunmak için burada bulunuyoruz. Bizi sıcak bir karşılama için CHP İl başkanı ve yönetimine çok teşekkür ederim. Biz, MHP olarak siyasette her zaman karşılıklı istişareden yana olduk” bilgisini verdi.

MHP İl yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, “Sayın başbakan’ın siyaseti iyice gerdiği şu dönemde MHP Uşak İl Teşkilatının ziyaretini çok önemsiyorum. Siyasetin yumuşaması açısından bu tür ziyaretlere ihtiyaç duymaktayız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı olarak MHP ile birlikte Prof. Dr. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu belirledik.  Bu konuda da süratle çalışmalara başlayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim