Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Mayıs günü Uşak’ta yapacağı mitingle, Saadet Partisi ve BBP’nin mitingleri çakıştı. Miting için 18 gün önceden YSK7ya başvurduklarını ve Uşak Valiliği’nden izin aldıklarını söyleyen Milli İttifak Gönüllüleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginden dolayı kendi mitinglerinin iptal edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bilindiği üzere Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi  olarak seçimlere; “Sevgi Barış Kardeşlik İttifakta Birleştik” sloganıyla Saadet Partimizin çatısı altında seçime girmekteyiz. Saadet Partimiz bundan 18 gün önce 27 Mayıs günü 17:30’ Uşak Kent Meydan’ında “MİLLİ İTTİFAK” mitingi yapmak için gerekli müracaatları yapmış ve valilikten iznini almıştır. Miting için 50 bin afiş, binlerce pankart ve el ilanı dağıtılmıştır tüm bunların masrafı AKP gibi devlet kasasından seçim yardımı adı altında alınmamış bilakis bu vatan evlatlarının cebinden çıkmıştır, Analar bilezikleriniz bozdurmuş çocuklar harçlıklarını biriktirmiş ve bu kutlu dava yolunda harcamıştır”.

TÜM YASAKLAR SAADET PARTİSİ’NE”

30 Mart 2014’te Uşak’ta seçime giremediklerini hatırlatan açıklamaya şöyle devam edildi: “Bildiğiniz üzere 2014 yerel seçimlerine Saadet Partimiz liste tesliminde 2 dakikalık gecikme var denilerek son dakika oyunlarıyla Uşak’ta seçime sokulmamıştır. Şimdi de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan gelecek miting yapacak denilerek Saadet Partimizin mitingine yasak koyulmuştur. Bu bir yıpratma taktiğidir önce seçime sokmadılar şimdi o kadar ilan verildi afiş dağıtıldı lakin mitinge yasak koydular halkın gözünde Saadet Partimizi itibarsızlaştırma çalışmasıdır. Yineliyoruz; dağları yerinden oynatacak kadar güçlü ordularınız olsa dahi yalnız Allah'ın dediği olur  Sayın Cumhurbaşkanı biz sizinle Uşak'ta aynı gün iki miting yapmaya hazırız , hangimiz daha iyisini yapıyor , buyurun hodri medyadan”… Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adana mitinginde de benzer bir olay yaşanmıştı. Erdoğan ve Vatan Partisi’nin mitingleri aynı güne denk gelmişti. YSK tercihini Vatan Partisi’nden yana yapmıştı. 

Editör: TE Bilişim