Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız

Uşak’ta geçtiğimiz gün yaşanan olaylar, 1 Mayıs gösterilerinin ardından da devam etti. Edinilen bilgiye göre HDP grubu 1 Mayıs kutlamaları için Atatürk Anıtı önünde kutlama yaptıktan sonra olaylar başladı. Elleriyle bozkurt işareti yapan bir grup ve HDP’liler arasındaki gerilim tırmandı. Grup daha sonra Atatürk Heykeli önünde HDP bayrakları yaktı. Olayların büyümesi üzerine MHP Uşak Milletvekili adayı Gökhan Özoğul ve MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay, grubu sakinleştirdi. Gruba hitaben yapılan açıklamada bu tip olayların provokasyon amaçlı olduğu ve kanılmaması gerektiği ifade edildi. Öte yandan polis, olayları yatıştırmak için uzun süre müdahale etti. 

MAHALLE ARALARINDA OLAY ÇIKTI
Öte yandan mahalle aralarına da olayların taştığı öğrenildi. HPD üyeleri ve karşıt gruplar arasında çıkan kavgada 1 kişinin kulağından yaralandığı öğrenildi. 


Editör: TE Bilişim