7 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimine, Türkiye genelinde bağımsız aday olarak girecek 182 kişi il seçim kurullarına başvurdu. Bunlardan birisi de Uşak Bağımsız Milletvekili Adayı Ayhan Yıldırım oldu.

Aslen Erzurumlu olan ve uzun yıllar Ankara’da kaldıktan sonra 7 yıldır Uşak’a yerleşen ve Uşak’ta otel işletmeciliği yapan Ayhan Yıldırım, Cuma günü Atatürk Anıtı önünde tek başına miting düzenledi. Saat 16.00 – 19.00 arasında miting düzenlemek için izin alan Yıldırım’ı konuşması sırasında sadece polisler izledi. Boş meydanda yaklaşık bir buçuk saat konuşan Yıldırım, Uşak’tan milletvekili seçildiği takdirde 3 yıl içinde, seçilemezse 10 yıl içinde Uşak’a bir otomobil fabrikası kuracağını vaat etti.

Atatürk Anıtı önünde tek başına konuşan Uşak Bağımsız Milletvekili Adayı Ayhan Yıldırım konuşurken, meydanda sadece birkaç polis vardı. Bazen merak ederek gelen çocuklardan birisinin bisikleti bozulunca,, hiç bir şey yokmuş gibi bisikleti ters çevirip tamir eden ve meydanı terk eden çocuk da ilginç görüntü oluşturdu..


“BORCUNUZU ÖDEYİN”

Kimsenin kendisini dinlemediğine aldırmayan bağımsız aday Yıldırım AK Parti Hükümetine çatarak, “Bize borcunuz var ödeyemiyorsunuz” dedi. Yıldırım’ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle: “Avrupalı diyor ki; kendi otomobilini üretmeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. Sonra da onlara araba satarız. Sonra bankalarını satın alırız. O bankalardan halka ucuz krediler verip, daha sonra arabalara almasını sağlarız. Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle. O ülkeye Dünya Bankası ev kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. Ayarlanan o kredi asla o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede proje yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. Enerji santralleri sanayi alanları, limanlar dev havaalanları yapılır. Aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton.

Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu

“BAŞKANLIK İYİ BİR ŞEY OLSA ATATÜRK ONU DA YAPARDI”

Başkanlık sistemi bizim ülkemize uygun olsaydı Mustafa Kemal Atatürk onu da yapardı. Siz Atatürk’ten daha iyi mi görüyorsunuz? AKP Hükümeti camileri satarak AKP’li belediyelerin borcunu öder. Şans topu, iddia bunarlı kim buldu. AKP Hükümetleri öncesi beygirler haftada iki gün koşuyordu. Şimdi her gün koşuyor.  Domuz etini kasaplık et sınıfına sokarlar. Trafik cezalarını devlet geliri kapsamına sokar, zinayı suç olmaktan çıkarır, kabahatler kanuna sokar.  AKP Tank yapar, helikopter yapar, otomobil yapamaz. Balkon konuşmasında kollar kalkar 700 bin TL’lik saat milletin gözüne sokar.

İsrail’e “One munite” der. Marketlerde İsrail ürünleri satar.  Din anlayışını “Ilımlı İslam” diye dolandırır.  Yemin etmek için Kur’anı yanında taşır.

“YENİ TÜRKİYE KARANLIK TÜRKİYE”

Yeni Türkiye karanlık Türkiye olacaktır. 12 yıldır şans verildi. Türkiye halen yerinde saymaktadır. Diyorlar ki; “Demokratik sistem hantaldır, bizim ilerlememize engeldir” Peki siz fabrika açtınız da demokratik sistem mi engel oldu? Siz işsizliği önlediniz de demokratik sistem mi engel oldu? Siz emekliye yüzde 50 zam yaptınız da demokratik sistem mi size engel oldu?”

Editör: TE Bilişim