Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

Uşak Valiliğinde sürücü olarak çalışan Osman K., girdiği bunalım sonucu gırtlağını keserek intihar etmek istedi. Yaralı halde bulunan Osman K., Uşak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kayataş’ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Uşak Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya’nın makam şoförlüğünü yaptığı öğrenilen Osman K. (50) sabah saatlerinde girdiği bunalım sonucu kendi gırtlağın keserek intihara teşebbüs etti.

Olay sabah saat, 09.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve yetişkin iki çocuk babası olan Osman K. ikamet ettiği Ünalan mahallesi Halit Ziya Uşaklıgil Sokakta bulunan İl Özel idaresi Lojmanları B blokun bodrumuna indi. Burada elindeki bıçağı kendi gırtlağına saptayan Osman K., duydukları sesler üzerine aşağı inen bina sakinlerinin 112 Acil ambulans servisini aramasıyla Uşak Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Osman K.'nın sağlık durumunun kritik olduğu ve yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Aslen Yozgat Boğazlayan İlçesinden olan Osman K.'nın uzun yıllardır Uşak İl özel İdaresi’nde şoför olarak çalıştığı, sessiz ve sakin bir yapısı olduğu, çevresinde sevilen biri olarak tanındığı ailevi nedenlerden dolayı, söz konusu girişimde bulunduğu iddia edildi. 

Editör: TE Bilişim