Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu
 Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri artan sahte altın olayına karşı kuyumcu esnafına yönelik bilgilendirme broşürü dağıtarak uyarıda bulundu. 
Uşak merkez İsmet Paşa Caddesi Kuyumcular Çarşısı civarında şüpheli bir şahsın bir kuyumcuya altın görünümlü zincir satmaya çalıştığı yönünde ihbar alınması üzerine olay mahalline intikal ettiler. Ekipler, şüpheli Y.E.D. ile birlikte 2 adet altın görünümlü sahte altın zinciri satarken suçüstü yakaladılar. Zanlı Y.E.D. gözaltına alınarak hakkında yasal işlem başlatıldı.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü de konuyla ilgili olarak vatandaşların bu tarzda bir yaklaşım içerisinde bulunan şahıslar tarafından mağdur olmamaları için Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından kuyumcu esnafına yönelik bilgilendirme broşürü dağıtarak uyarıda bulundu. Bu gibi durumlarla karşılaşılması halinde vatandaşların 155 Polis İmdat ihbar hattını arayarak ihbarda bulunmaları gerektiğini de vurguladılar.

Editör: TE Bilişim