İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, ülke genelinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Partisinin sosyal iletişim ağı facebook hesabı üzerinden bir açıklama yapan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, yangınların çıkmasında yeni rant alanı oluşturma düşüncesinin yangınların sebepleri arasında olabileceğini ifade etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, “13 İl ve 41 Ayrı nokta da çıkan yangınların önüne bir türlü geçilemiyor. Bu çıkan yangınların altında art niyet vardır, kasıtlı ve bilinçli olarak çıkartılmıştır kimse doğal sebeplerle çıktı yalanları ile toplumu kandırmaya çalışmasın. Uçak filosu kurmasını bilen hükümet ne yazık ki yangın helikopterleri almayıp keyfi kullanım için alınan uçaklar ile resmen ülkeye ve milletimize ihanet etmiştir” dedi. 

Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili

“13 il de eş zamanlı çıkan ya da çıkartılan yangınlar da hiç bir ülkeden yardım istenmemesi de dikkatimizden kaçmadığı gibi AKP hükümetinin ülke yönetim anlayışının ihanet hanesine yazılmıştır” diyen Şener Toköz, şöyle devam etti: “Bütün kaynakları 19 sene de tüketen AKP hükümeti, cebini doldurmaya devam edebilmek için üzülerek ve kahrolarak söylüyorum ki! Yeni Rant alanları oluşturmak için bu yangınların çıkmasında ve çıkartılmasında baş rol oynamaktadır. Üzülerek ve yakından takip ettiğimiz çıkan yangınlar da can kaybı olmaması ve bir an önce kontrol altına alınması için dua ediyoruz. Toplum olarak üzerimize düşen ne olursa İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı olarak her koşulda yangın çıkan bölgelerde ki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim.”

Editör: TE Bilişim