Saadet Partisi Uşak Milletvekili adayı İbrahim Dağgezen, partisinin neler yapacağını değil; neleri yapmayacağını anlattı. Toplumun en fazla ihtiyaç duyduğu konunun adalet olduğunu söyleyen İbrahim Dağgezen, “1 Kasım öncesi bütün partiler neler yapacağını açıklıyor ve halka bazı vaatlerde bulunuyor. Biz ise halka neler yapmayacağımızı anlatarak başlıyoruz. Asla adaletsizlik yapmayacağız, rüşvet almayacağız, yolsuzluklara bulaşmayacağız ve en önemlisi ülkemizin birliğini asla bozmayacağız” dedi.

MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN MAYASI TEMİZ

Milli Görüş’ün hizmeti baz alarak hareket ettiğini söyleyen Dağgezen, çocukluk yıllarından beri gönül verdiği partisinin, 54’üncü hükümette görev aldığını ifade etti. Milli Görüş’ün mimarı merhum Necmettin Erbakan ve çalışma arkadaşlarının döneminde, memurun, asgari ücretlinin ve vatandaşın bugünkü haklarını edindiğini kaydeden İbrahim Dağgezen, “Çok kısa bir görev döneminde önemli işler başaran bir davayı temsil ediyoruz. Türkiye için güzel işler yaptığımız dönemde, 28 Şubat bahanesiyle iktidardan uzaklaştırıldık. Fakat buna rağmen hala insanımız bizim hizmetlerimizi konuşmaktadır. Saadet Partisi bugün hala iktidar olacak ve ülkeyi içinde bulunduğu kötü ortamdan kurtaracak bilgiye ve inanca sahiptir. Çünkü Milli Görüş’ün mayası temiz” diye konuştu.

NELER YAPMAYACAKLARINI ANLATTI

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi

1 Kasım seçimleri öncesinde bütün siyasi partilerin halka bir takım vaatler verdiğini kaydeden İbrahim Dağgezen, “Saadet Partisi olarak bugüne kadar neler yaptığımızı ve bundan sonra da halkımıza nasıl daha iyi hizmet edeceğimizi her ortamda anlattık. Ben bu sefer neler yapacağımızdan çok, neleri yapmayacağımızı anlatmak istiyorum. Asla adaletsizlik yapmayacağız, rüşvet almayacağız, yolsuzluklara bulaşmayacağız, insanlarımızı ötekileştirmeyeceğiz, kimsenin hakkını gasp etmeyeceğiz, insanımıza zarar veren bütün tutum ve tavırlardan uzak duracağız ve en önemlisi ülkemizin birliğini asla bozmayacağız” ifadesini kullandı. 

Editör: TE Bilişim