TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Karahallı ilçesinde, 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumuyla ilgili toplantı yaptı. AK Parti İl Başkanı Kuş, "Türkiye'de kalıcı istikrarın sürmesi ve gelişimin devamı için sistemde değişiklik yapmamız gerekiyor. Koalisyon korkusunun olmadığı ve daha güçlü bir Türkiye için yeni Anayasa'ya evet diyeceğiz" dedi.



KARAHALLI'DA KAHVE TOPLANTISI YAPTI
AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu, AK Parti Karahallı İlçe Başkanı Rıza Çiğdem, AK Parti Karahallı İl Genel Meclisi üyesi Şahin Erdoğan ve vatandaşların katıldığı toplantıda, 16 Nisan'da oylanacak olan yeni Anayasa taslağı konuşuldu. Paketin rejim değişikliği olmadığını ve sistemdeki aksaklıkları gidermek için hazırlandığını ifade eden AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, "Muhalefet, bunu bir rejim değişikliği gibi sunarak, yanlış algı oluşturmaya çalışıyor. Oysa yapılmak istenen sistemle alakalı sorunları çözmektir. En önemlisi 2 başlılık sorununu tamamen ortadan kaldırarak, ileride oluşacak siyasi kavgaları önlemek ve belirsizliğe mahal vermemektir. Bugüne kadar göreve gelen hemen hemen bütün cumhurbaşkanları ve başbakanların arasında sıkıntılar yaşanmıştır. Biz istiyoruz ki, yönetimde ve büyümede istikrar sağlansın" dedi.



KOALİSYON KORKUSU KALMAYACAK
Türkiye'nin tek partili dönemin haricinde, sadece 3 dönem güçlü iktidarı gördüğünü anlatan Servet Kuş, "Adnan Menderes, Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan dönemlerinde Türkiye büyümeye dair önemli atılımlar yaptı. Fakat ne zaman tek başına iktidara gelen bir lider olsa, hemen iç ve dış mihraklarca hedef alındı ve bir an önce yok edilmek istendi. Menderes'i hunharca katlettiler ve darbecileri yönetime getirdiler. Özal, 12 Eylül darbesinden sonra iktidara geldi ve hep askeri baskıyı üzerinde gölge gibi tuttular. Son olarak milletin evladı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu AK Parti tek başına iktidara geldi ve bu ayak oyunlarına direndi ve bir yandan da hizmet üretti. Bu zihniyetler yine rahat durmadı ve son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimini planladı. Neyse ki güçlü liderine güvenen Türk halkı, bu darbenin üstesinden gelerek hainlere gerekli dersi verdi. Yeni Anayasa ile darbeler dönemi de tamamen kapanacaktır. Türkiye'de kalıcı istikrarın sürmesi ve gelişimin devamı için sistemde değişiklik yapmamız gerekiyor. Koalisyon korkusunun olmadığı ve daha güçlü bir Türkiye için yeni Anayasa'ya evet diyeceğiz" diye konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim