Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!
AK Parti MKYK Üyesi ve Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Uşak'taki kahve toplantısında, 16 Nisan'ın Türkiye için önemli bir dönüm noktası olacağını belirterek, "Türkiye'de iki başlılığı kaldıracağız ve daha güçlü bir ülke haline geleceğiz" dedi. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Deniz Baykal'ın "Peygambere bu yetkiyi versen, peygamberi bozarsın" sözlerini eleştiren Zeyid Aslan, ". Son peygamberin Hz. Muhammed olduğunu ve peygamberlerin hata yaptıkları anda, cenabı Allah'ın terbiyesiyle bu hataları düzelmiştir. Bunlar dini bilmedikleri halde, başımıza dinci kesildiler " dedi. 

DİKİLİTAŞ MAHALLESİ'NDE KAHVE TOPLANTISI YAPTI
AK Parti MKYK Üyesi ve Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, 16 Nisan Anayasa referandumu çalışması kapsamında, Uşak'ı ziyaret etti ve Dikilitaş Mahallesi'nde kahve toplantısı yaptı. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, SKM Başkanı Basri Yıldırım ve partililerin eşlik ettiği Zeyid Aslan, 18 maddelik Anayasa değişikliğinin sistemdeki tıkanıklıkları gidereceğini ve iki başlılığı ortadan kaldıracağını ifade etti. Muhalefetin tutumunu eleştiren Zeyid Aslan, "Koalisyonun olmadığı ve ülkedeki çalışmaların siyasi kavgalar nedeniyle sekteye uğramadığı bir sistem istiyoruz. Fakat muhalefet bu değişikliği, rejim değişikliği gibi yansıtmaya çalışıyor. Oysa bizim yaptığımız sistemsel bir düzenlemedir. Sık sık insanlara, "yarın öbür gün manyağın biri Cumhurbaşkanı olursa ne yapacaksınız" şeklinde kafa karıştırıcı söylemlerle yaklaşıyorlar. Bu millet, neyin eğri ve neyin doğru olduğunu çok iyi bilir. Tersi olsaydı, Cumhuriyet Halk Partisi çoktan iktidardaydı" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ülkücülerin zihnini bulandırmaya çalıştığını dile getiren Zeyid Aslan, "Eğer Kılıçdaroğlu'nun sözüyle hayır oyu verecek bir Ülkücü varsa, onun Ülkücülüğünden de şüphe ederim" diye konuştu. 

BUNLAR BİRDEN DİNCİ KESİLDİLER
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, Trabzon'daki konuşmasında, "Beşer şaşar.. Peygambere bu yetkiyi versen, peygamberi bozarsın" sözlerini hatırlatan Zeyid Aslan, şöyle konuştu: "Be adam dini tam olarak bilmiyorsun ve din üzerinden kafa karışıklığı yapıyorsun. Hem laiklik elden gidiyor diyorsun, hem de laikliğe aykırı bir tutum sergiliyorsun. Son peygamberin Hz. Muhammed olduğunu ve peygamberlerin hata yaptıkları anda, cenabı Allah'ın terbiyesiyle bu hataları düzelmiştir. Bir HDP'li Hüda Kaya var. O da türbanı takıp, dini bildiğini sanıyor. Evet oyu verecekleri Firavunlukla suçluyor. Firavunun ne olduğunu bilmiyor. Firavun halkına zulmedendir. Siz Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütüyle bir olup halka zulüm etmediniz mi? Polislerimizi ve askerlerimizi şehit etmediniz mi?" ifadesini kullandı. Zeyid Aslan, konuşmasının sonunda 16 Nisan'da sandıktan evet oyu çıkacağını ve halkın doğru kararı vereceğini belirtti.  
 
Editör: TE Bilişim