Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden UTAŞ Uşakspor, bugün şampiyonluk kupasını 1 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen törenle kaldırdı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, UTAŞ Uşakspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı kupa töreninde, taraftar takımı yalnız bırakmadı.




Şampiyonluk için söz verdiklerini ve hedefe ulaştıklarını dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, takımın şehrin gururu olduğunu ve önümüzdeki sezon 2. Lig'de de şampiyon olarak seriye devam edeceklerini söyledi.



Uşak Belediye Başkanı Cahan, "
Şehrimizin gururu, yeşil sahaların güçlü kadrosu UTAŞ Uşakspor üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanarak uzun bir aradan sonra ikinci lige yeniden kavuştu. Yılmadan, yorulmadan, bir şehri arkasına alarak inançla yürüdüğü bu yolda, fedakârca ve özveriyle yürüttükleri mücadele nedeniyle Kulüp Başkanımız Ali Rıza Çümen'e, tüm teknik kadromuza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum.



En önemlisi bugün olduğu gibi, yağmur çamur demeden takımını yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 2.Lig'de takımımızın başarıları devam edecektir ve ekibimiz önümüzdeki sezon da bir üst lige yükselmek için şampiyonluğa oynayacaktır" dedi.



 UTAŞ Uşakspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen de, "Oyuncularımızı tebrik ediyoruz, inandık ve başardık. Elde ettiğimiz bu şampiyonlukla Uşak yıllar sonra yeniden 2. Lig'e çıktı ve bizler bu başarı grafiğini sürdürmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü Uşak taraftarı her şeyin en iyisine layıktır" diye konuştu.



Teknik Direktör Hakan Şapçı da, şampiyonluğu inançla ve azimle mücadele etmeye, sağlam çalışmaya ve gönül veren Uşak halkının desteklerine borçlu olduklarını ifade etti. Uşak’ın daha iyilerine layık olduğunu söyleyen Teknik Direktör Şapçı, Başkan Nurullah Cahan’a, futbolculara ve ailelerine, Uşak halkına teşekkürlerini iletti. En alt kademeden en üste kadar bu işe yürek verildiğini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim