Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol
 ALT YAPIYA KOLEJ DESTEĞİ

Uşak Sportif Basketbol takımı alt yapısı için Kanyon Koleji her türlü desteği veriyor. Klüp alt yapısından sorumlu Özhan Özkırım ve Kolej Müdürü Necmi Dursun’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kanyon Koleji alt yapıda yer alan 12 minik basketbolcuya burs veriyor ve spor salonunu alt yapıya tahsis ediyor.

Kanyon Koleji’ne gelen alt yapıdan sorumlu yönetici Özhan Özkırım, Klüp Müdürü Nurullah Varol, alt yapı antrenörleri, Yuşa ve Burak Şarbay kardeşler, makamında Müdür Necmi Dursun’a alt yapıya verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Geleceğin takımı için çalışmaların sürdüğünü kaydeden alt yapı sorumlusu Özhan Özkırım, “Kanyon Koleji, alt yapımızı oluşturacak ve istikbal vaat eden 12 çocuğumuzu karşılıksız burs vererek okullarında öğrenim görmesini sağladı. Bu çocuklardan 9’u Uşaklı, 3’ü de, Antalya, İzmir ve Çankırı’dan geldi. Bu çocuklar Kanyon Koleji’nde de iyi bir tahsil hayatı sürüyor. Ayrıca Karun Koleji Müdürü Sayın Necmi Dursun, okulun spor salonunu alt yapıya tahsis ederek, bize yeni bir çalışma alanı kazandırmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Özkırım, “Alt yapıdan geleceği basketbolcularının yetişmesi için çalışmalarımız son hızla sürüyor. Boyu 140 cm üzerinde 1999- 2000-2001 doğumlu20 çouk tespit ederek alt yapımıza aldık. Türk basketboluna yeni sporcular kazandırmak için kış basketbol okulları açtık. Kış okullarımız, eğitimine cumartesi ve Pazar günleri devam ediyor. Alt yapımızdan her yıl iki çocuğumuzu A takımımıza kazandırmak için çalışmalrımız sürüyor” bilgisini verdi.

Karun Kolejleri Müdürü Necmi Dursun ise, “Ben Mehmetçik Okulu Müdür Yardımcısıyken kurduğum basketbol takımı Türkiye şampiyonu olmuştu. O Takımda, bugün Uşak Sportif basketbol takımında oynayan İbrahim ve şu an burada kendileri ile guru duyduğum iki öğrencim, Yuşa ve Burak Şarbay kardeşler vardı. Bu öğrencilerimin geldiği yerler bana gurur veriyor. Bugün de bu yerlere gelecek öğrenciler yetiştirmek için Kanyon Koleji olarak üzerimize düşen ne varsa yaparız” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim