Amatör Futbol Kulüplerine Yardım

Uşak İl Özel İdaresi tarafından 12 amatör futbol takımına maddi yardımda bulunuldu. 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen çek teslim töreninde konuşan Vali Seddar Yavuz, amatör kulüplerin güç şartlarda sporu sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirmek için çaba harcadıklarını belirterek desteklenmeleri gerektiğini söyledi.

Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi

Uşak'ta son dönemde sporun çeşitli dallarında önemli başarılar elde edildiğini, takım ve bireysel sporlardaki başarının altyapı imkanlarının gelişmesine bağlı olduğunu ifade eden Vali Yavuz, bu yönde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 Vali Yavuz, "Gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmeleri için her türlü imkanı seferber ediyoruz. Kalfa Korusu Spor Tesisleri'nde bir yüzme havuzu, cirit sahası ve sentetik futbol sahası tamamlanmak üzere. Kentimizde 2 bin 500 kişilik bir spor salonu inşa ediyoruz, ayrıca okullarımıza çok sayıda spor salonu inşa ettik" diye konuştu.

 Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz 12 amatör futbol takımına çeklerini teslim etti.

Editör: TE Bilişim