Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti
 Türkiye Basketbol Ligi 5. haftasında Uşak Sportif, sahasında Banvit’i konuk etti. Karşılaşmayı Uşak Sportif 75-61 kazandı. 
İlk çeyrekte her iki takım da oyuna kontrollü başladı. Karşılıklı basketlerle başlayan ilk çeyrek sonunda skor 21-20 Uşak Sportif lehine geçildi. İkinci çeyreğin başlarında oyunda baskı kuran Uşak Sportif, Zupan, Warren ve İbrahim’in dış atışlarıyla farkı 17 sayıya kadar çıkardı. Çeyreğin sonlarına doğru oyundaki üstünlüğünü bırakmayan Uşak Sportif soyunma odasına 43-28 önde giden taraf oldu.

Üçüncü çeyrek karşılıklı basketlerle başladı ve ilk beş dakika geçildiğinde Uşak Sportif aradaki farkı muhafaza etti. Banvit tüm gücüyle aradaki farkı kapatmak için yüklense de Uşak Sportif, Banvitli oyuncuların oyun kurmasını engelledi. Çeyreğin sonlarına doğru biraz toparlanan Banvit aradaki farkı 11 sayıya düşürdü ve üçüncü çeyrekte 59-48 Uşak Sportif üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın son çeyreğine girilirken Uşak Sportif aradaki farkın verdiği rahatlıkla oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Bitime son beş dakika kala skor 67-52 Uşak Sportif lehine geçilirken Buckner smaçları ile tribünleri ateşleyen isim oldu. Oyunun son dakikalarına doğru adeta sahada şov yapan Uşak Sportif, geçen sezon her iki maçta da yenildiği Banvit’e fark atarak karşılaşmayı 75-61 kazandı.
Editör: TE Bilişim