Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri
3. Lig’de mücadele eden UTAŞ Uşakspor’un forma ve diğer malzemelerini satan Aşigo Store mağazasını ziyaret eden  Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, takımın 3’te 3 yaptığı beyaz formadan satın aldı. Burada bir açıklama yapan Başkan Cahan, taraftarın Aşigo Store mağazasından alacağı ürünlerin takıma maddi  anlamda destek olacağını belirterek, “Takımımıza sahip çıkalım ve 2. Lig yolunda herkesin katkısı olsun” dedi.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Tiritoğlu Parkı’ndaki Aşigo Store mağazasını ziyaret etti. Burada kulüp yöneticilerinden satışa sunulan ürünlerle ilgili bilgi alan Başkan Cahan, kendi adına beyaz formadan aldı. Beyaz formanın takıma uğurlu geldiğini söyleyen Başkan Cahan, “Ligde şu ana kadar 3 maç yaptık ve hap galip geldiğimiz mücadelelerde beyaz formayı terlettik. Bu nedenle uğurlu formayı satın alıyorum” dedi.


 
Uşak’ın yaklaşık 8 yıl sonra profesyonel lig hasretinin sona erdiğini beliren Başkan Cahan, şöyle söyledi: “Uzunca bir süre amatör ligde mücadele eden takımımız, önceki sezon 3. Lig’e yükseldi ve başarısını ortaya koydu. Şimdi hedefimiz 2. Lig’e çıkmak ve en zirvede mücadele etmek. Takımımızın maddi anlamda destek alması için Aşigo Store mağazamızdan alışveriş yapılmasını temenni ediyorum. Taraftarımız buradan alacağı her ürünle, 2. Lig yolunda destek verecekler” dedi. Öte yandan Başkan Cahan’ın yanı sıra yardımcıları ve birim müdürleri de birer forma satın aldılar.
Editör: TE Bilişim