Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
UTAŞ Uşakspor, Trabzon'da Baysal İnşaat Düzyurtspor ile karşılaştı ve bu maçtan 5-0 galip ayrıldı. Hanesine 3 puan daha yazdıran UTAŞ Uşakspor, 2. Lig yolunda kararlı olduğunu gösterdi. Bu skorla UTAŞ Uşakspor puanını 51'e çıkardı ve en yakın takipçisi Tarsus İdman Yurdu'yla aradaki puan farkını 10'a çıkardı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, takımı tebrik etti ve kalan maçlarda oyun disiplininden kopmadan mücadelenin sürmesini istedi. 

UTAŞ Uşakspor’un kararlı bir yönetim ve iyi bir ekip ruhuyla ligde büyük başarılara imza attığını söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “30 Mart 2014 seçimlerinden önce, Uşak’ta profesyonel futbol takımına dair bir özlemin olduğunu ve bu konuda üzerimize düşeni yapacağımızı ifade etmiştik. İlk sezonda umduğumuz sonuçları bulamadık ve hedefimizi bir süreliğine ertelemek zorunda kaldık. Geçen sezon ise BAL’da fırtına gibi esen ve hakemlere rağmen hedefine ulaşan bir UTAŞ Uşakspor vardı. Bu yıl 3. Lig’e çıktığımızda, hedeflerimizin büyük olduğunu ifade ettik ve sezon sonuna kadar oyun disiplininden kopmadan her maça aynı ciddiyetle çıktık. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz büyük bir uyum içinde çalıştılar ve ligde güzel sonuçlar elde ettiler” dedi. 

REHAVETE KAPILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
“Önümüzde önemli maçlarımız var ve şu anda ikinci sıradaki ekibin 10 puan ilerisinde lider durumdayız” diyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şöyle devam etti: “Şampiyonluğa yürüyen bir takımımız var ve sonraki maçlarda disiplinimizden ödün vermeyeceğiz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız ayakları yere basan ve hedefe odaklanan bir ekip ruhu oluşturdular. Yönetimimiz de onların her daim yanındadır”. 

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ
Taraftarın takımı yalnız bırakmamasının önemli olduğunu kaydeden Başkan Nurullah Cahan, “Bir takımın başarılı olmasındaki en önemli faktörlerden biri de taraftardır. Taraftarımız galibiyette ve yenilgide her zaman ekibimizin yanında yer aldı. Elde edilen başarıda en büyük pay, taraftarımızındır. Bundan sonraki maçlarda da gönlü Aşigo için atan taraftarımıza büyük iş düşecek. Yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarıyla hep birlikte bir üst lig için şampiyonluğa yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim