Seramikçilerin kapışmasında Serenova Galip Çıktı

Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri

UOSB 4. Geleneksel Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik Futbol Turnuvası finalinde seramikçiler kapıştı. Hitit Seramik ve Serenova Seramik arasındaki final maçında normal süre 1-1 sona erdi. Penaltı atışlarında, Serenova Seramik 6-5 galip gelerek turnuvanın birincisi oldu.

Uşak OSB ve Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği ile ortaklaşa düzenlenen 4. Geleneksel Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi.

Finalde iki seramik fabrikası takımları karşılaştı. Serenova Seramik ve Hitit Seramik takımları karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarda rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Serenova, 15 takımın katıldığı turnuvanın birincisi oldu. Final maçı öncesi yapılan 3. maçında da, Sesli Tekstil’i 4-2 yenen Özerdem Mensucat 3. Oldu.

DOSTLUKLAR PEKİŞTİ

 

UOSB Yönetim Kurulu başkanı Ali Yıldırım yaptığı konuşmada “Her yıl geleneksel hale gelen UOSB Üretimde Kaynaşma ve Kardeşlik futbol turnuvamız bu yıl da çok güzel karşılaşmalara, dostluk ve kardeşliğin pekişmesine olanak sağladı. Sanayici ve çalışanların birbirleri ile diyaloglarının artmasına, çalışma hayatındaki stresten uzaklaşmalarına vesile oldu. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza, onlara destek veren yönetici ve sanayicilerimize, burada bulunan tüm seyircilerimize,  bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Final karşılaşmasının ardından,Yıldırımlar Baskı Boya firmasından Mehmet Kaya ve Seranova firmasından Gökhan Öztürk’e gol krallığı ödülü, Merih Yem takımına turnuvanın en centilmen takımı ödülü, Özerdem Mensucat takımına 3. lük kupası, Hitit Seramik takımına 2. lik kupası, Seranova Takımına ise şampiyonluk kupası verildi.

Editör: TE Bilişim