Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol

Bir dizi ziyaret ve toplantı için Uşak’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, esnaf ziyaretinin ardından, AK Parti Karaağaç Mahallesi seçim irtibat ofisinin açılışını yaptı. 



AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, teşkilat mensupları ve mahalle sakinlerinin katıldığı açılış programında konuşan Bakan Kasapoğlu, kente yeni bir stadyum yapacaklarını ve her mahalleye butik yüzme havuzları inşa edeceklerini kaydetti. 


    Uşak’ın her dönem AK Parti’nin yanında olduğunu kaydeden Bakan Kasapoğlu, “Uşak gerçekten hiçbir zaman bu davanın boynunu öne eğdirmedi ve hep bizimle omuz omuza durdu. Biz Uşak’ı ve Uşaklıları seviyoruz. Bundan sonra da Uşak’a hizmet için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu sefer genç arkadaşımız Mehmet Çakın bizlerle olacak ve inşallah sizlerin desteğiyle, Uşak’taki hizmet kervanını daha yukarılara taşıyacağız. Elbette biz Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, hem gençlerimizin, hem de kendini genç hisseden herkesin her daim yanındayız” dedi. 



 Spor ve eğitimle ilgili bir çok yatırım yaptıklarını ve bunlardan birinin de Uşak’a yeni inşa edilecek olan stadyum olduğunu kaydeden Bakan Kasapoğlu, “Uşak Stadyumu ve projesi devam ediyor. Temelini atacağız ve inşaatı kısa sürede bitireceğiz. Elbette yatırımlarımız sadece futbol alanında olamayacak ve yüzme ile ilgili çalışmalarımız var. Malum Uşak’a çok güzel bir yüzme havuzu kazandırdık ve Uşak’taki mahallelere butik havuzlar yapacağız. Gençler spor çok önemli ve sizleri bu spor tesislerine davet ediyorum. Vaktinizi bu tesislerde daha çok zaman geçirecek şekilde ayırın. Bu tesisleri 7 gün 24 saat kullanın diye yapıyoruz” diye konuştu. 



31 Mart’ta Mehmet Çakın’ın önderliğinde Uşak Belediyesi’ni bir kez daha kazanacaklarını dile getiren Bakan Kasapoğlu, şöyle söyledi: “Karaağaç Mahallemizdeki seçim irtibat büromuzu açıyoruz ve el ele ve gönül gönüle vererek, 31 Mart gecesi, Mehmet Çakın kardeşimizi belediye başkanı seçeceğiz. Mehmet Çakın kardeşimizle beraber Uşak’taki hizmetleri daha ileriye taşıyacağız. Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun eli gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik”. 



Öte yandan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın da, “Bu seçim irtibat büromuzda çok hayırlı çalışmalar yapacağız. Karaağaç Mahallemiz bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine AK Partimizi en güçlü şekilde desteklemeye devam edecektir. İnşallah 31 Mart’taki seçimlerde de AK Parti bayrağını, Uşak Belediyesi’nden indirmeden yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
Editör: TE Bilişim