HEDEFİ MİLLİ TAKIM VE FENERBAHÇE

Uşak’tan U14 Milli Futbol Takımına seçilen İbrahim Mavi, hedefinin Fenerbahçe de ve A Milli takımında oynamak olduğunu açıkladı.

Uşak’tan U14 Milli Futbol Takımına seçilen 14 yaşındaki İbrahim Mavi, hedefinin profesyonel olarak gönül verdiği Fenerbahçe de oynamak ve A Milli takımının değişmez oyuncusu olmak şeklinde açıkladı. Dedesi ve babasının da bir zamanlar Uşak amatör liginde top koşturduğunu belirten Milli futbolcu, “Ben de 10 yaşında futbola başladım. Babamdan bu konuda çok destek gördüm. Mevki olarak stoper oynuyorum. Hedeflerim arasında sadece milli ve profesyonel futbolcu olmak yok. Aynı zamanda üniversitede Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’na girerek burayı bitirmek de var” şeklinde konuştu.

“OĞLUMUZLA GURUR DUYUYORUZ”

Bir zamanlar kendisinin de gençliğinde amatör olarak futbol oynadığını kaydeden baba Önder Mavi, “Oğluma sonuna kadar desteğiz. O istedikten sonra, başarılı ve milli bir futbolcu olması için elimizden ne gelirse yapacağız. Temennim, Uşak futbolunda İbrahimlerin çoğalarak milli takımlarda yer almasıdır” dedi. Anne Halime Mavi’de oğlu ile gurur duyduğunu söyledi.

İbrahim Mavi için öğrenim gördüğü Uşak Özel Üftade Ortaokulu’nda bir tören düzenlendi. İbrahim’i keşfeden Doğanspor Futbol Kulübü Antrenörü Mustafa Damat, annesi Halime Mavi, babası Önder Mavi, Üftade Ortaokul Müdürü Cemalettin Baştuğ ve Özel Üftade Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Taşkıran katıldı. Ortaokul Müdürü Cemalettin Baştuğ, başarılı sporcuya altın hediye etti.

“ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ”

Özel Üftade Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Taşkıran, “ Profesyonel liglerde takımı bulunmayan Uşak, Özel Üftade Kurumları milli takıma sporcu yetiştiriyor. Okulumuz 8. Sınıf öğrencisi İbrahim Mavi U14 Milli futbol takımına resmi olarak seçilmiştir” diyerek sevincini dile getirdi.

Uşak’tan milli futbolcu olarak seçilen Özel Üftade Ortaokulu Öğrencisi İbrahim Mavi’ye başarılar dileyen Taşkıran, “Ortaokul Müdürümüz, Cemalettin Baştuğ’a Doğanspor Antrenörü Mustafa Damat’a okulumuz beden eğitimi öğretmeni Bahadır Döner’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Üftade Eğitim Kurumlarının sportif çalışmalara önem verdiğini ve her türlü sportif çalışmalar yapıldığını kaydeden Taşkıran, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Üftade eğitim kurumları lise gençlerde ortaokul minik ve yıldızlarda basketbol takımı olarak il birincisi olduk. Ortaokul minik ve yıldızlarda basketbol takımı olarak birinci oldu. Karatede Uşak il birincisi, Teak wondo da Türkiye birincisi çıkardık. Futbolda da miniklerde ve yıldızlarda Uşak’ta 1 ve 2. Olduk. Okulumuzun tüm spor dallarda tesisleri var. Bu yıl tenis kortu yapıldı ve biz teniste Uşak 1. Olduk” bilgisini verdi.

Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri

 

 

Editör: TE Bilişim