HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK”

Uşak Sportif Gençlikspor Antrenörü Aydın Yalabık, “Futbolda Uşak’ın makus talihini değiştirmek için yola çıktıklarını, sezon sonunda şampiyon olarak, Uşak’ın profesyonel liglerde adının duyurulması için” mücadele verdiklerini açıkladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta lider Muğlaspor ile arasında bir fark bulunan Uşak Sportif Gençlikspor Antrenörü Aydın Yalabık, Selvioğluspor maçını değerlendirerek takımının hedefinin 3. Lig olduğunu açıkladı.

Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti

Selvioğluspor maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Yalabık, “Bizim açımızdan 3 puan almak ve lider Muğlaspor’dan kopmamak çok önemliydi. Bunu başardık. Maça gelince, iki kardeş takımın mücadelesi dostça oldu. Maçta, en ufak bir gerginlik yaşanmadı. İki kardeş kulübün mücadelesi maçı izleyen çok sayıdaki seyirciye de sanırım zevk vermiştir. Kardeş Selvioğluspor’u centilmenliğinden ötürü kutlar ve başarılar dilerim” dedi.

“PAROLA 3 PUAN”

Önümüzdeki Pazar, 7. grupta 8 puanla 5. sırada Burdur Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Yalabık, “Rakibimizin gücünü biliyor ve saygı duyuyoruz. Liderliği kovalamak, şampiyon olmak için rakibimizi yenmemiz gerektiğine inanıyorum. Oyuncularım çok hırslı. Bu maçı alıp, bir seri yakalayarak iç maçlarda da galip gelmek istiyoruz” diyerek umutlu konuştu.

Takımın durumu hakkında da bilgi veren Antrenör Aydın yalabık, Ozankana kırmızı kart cezalısı olduğu için Bucakspor maçında yer almayacak. Ayağında sakatlığı süren Muhammed’i Selvioğluspor maçında risk etmemek için oynatamdım. Bucak maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Selvioğluspor maçında Feyzullah’ın el parmağı kırıldı. Feyzullah, sakatlığına rağmen fedakarlık edip takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemedi. Bu hafta oynayacak. Burdur’dan üç puanla döneceğiz” diyerek umutlu konuştu.

KRALLIĞA KOŞUYOR

Selvioğluspor maçında hat trick yaparak ligde gol sayısın 5’e çıkaran takımın golcüsü Cihan Özer’de bir anda 7. Grupta gol krallığında iddialı hale geldi. Toplam 14 takımın yer aldığı 7. Grupta 5 gol atan Cihan Özer’in tek başına attığı gol sayısı 7 takımın kaydettiği golden fazla.

Gol krallığı ile ilgili değerlendirmede bulunan Cihan Özer, “Tabiki gol kralı olmak isterim. Ama ben gol kralı olamasam da takımımın şampiyon olması daha önemli. İnşallah, takımım şampiyon ben de gol kralı olurum” dedi.

Editör: TE Bilişim