UTAŞ Uşakspor’un 3. Lig’e yükselmesi, kentte coşkuyla kutlandı. Dün Eskişehir’den gece saat 23’te kente dönen Uşak kafilesi, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda coşkuyla karşılandı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Zafer bizimdir, şimdiki hedefimiz 2. Lig” dedi.

UTAŞ Uşakspor, dün, Eskişehir’de karşılaştığı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’u mağlup ederek, 3. Lig’e yükselmeyi başardı. Eskişehir’deki maçı, uzatma dakikalarında bulduğu 2 golle, 3-1 kazanan UTAŞ Uşakspor’u binlerce taraftar yalnız bırakmadı.



Uşak Valisi Ahmet Okur ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın da yer aldığı kafile, dün gece saat 23:00’da Uşak’a döndü.15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda buluşan binlerce taraftar, profesyonel futbol takımı statüsüne geçen UTAŞ Uşakspor’u karşıladı.



UTAŞ Uşakspor Başkanı Ali Rıza Çümen, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ ve futbolcuların yer aldığı kafile için meşaleler yakıldı ve marşlar okundu.



Burada bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 3. Lig’de herkesin emeğinin bulunduğu belirterek, “Herkesin emeği var. Oyuncularımızın, teknik heyetimizin, yöneticilerimizin ve en önemlisi siz değerli taraftarımızın bu başarıda emeği var. Bugün bu coşkuyu hep birlikte yaşıyoruz. Emeklerimizin karşılığını nihayet aldık ve Uşak’ı futbol kenti yapma yolunda önemli bir adım attık” dedi.

Uşak’ta faaliyet gösteren Emre Çek, neden spor salonları kurduğunu anlattı Uşak’ta faaliyet gösteren Emre Çek, neden spor salonları kurduğunu anlattı

        HEDEF 2. LİG

Takımın hedeflerinin bitmeyeceğini anlatan Başkan Cahan, “Bölgesel Amatör Lig’i geride bıraktık ve 3. Lig’e yükseldik. Her zafer, yeni bir hedef ve amaç demek. Şimdiki hedefimiz 2. Lig’e yükselmektir. Bu takımı el birliği ile 2. Lig’e çıkaracağız ve adım adım üst liglere ilerleyeceğiz” diye konuştu. Başkan Cahan’ın konuşmasının ardından havai fişekler atıldı ve zafer kutlaması sonlandırıldı.



Editör: TE Bilişim