İl Derbisini UTAŞ Uşakspor kazandı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grubun ilk maçı UTAŞ Uşakspor ve Uşak Belediyespor arasında oynandı. Maç UTAŞ Uşakspor’un tek golü ile sona erdi.

UTAŞ UŞAKSPOR: 1 UŞAK BELEDİYESPOR: 0

STAD: Uşak 1 Eylül Stadyumu

HAKEMLER: Ali Akdeniz (***), Yaşam Bacaksız (***), Mustafa Burak Dilitatlı  (***)

Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok

UTAŞ UŞAKSPOR: Abdulkadir (**), Feyzullah (**), Ahmet (**) Dk. 57 Yasin Ünal (**), Yasin Hatipoğlu (**), Hakan Doğan (***),Orhan (**) Dk. 82 Gökhan ?), Samet (**) Dk.68 Salim **), Bünyamin (**), Yahya (**), Çetiner (**), Hakan (**)

UŞAK BELEDİYESPOR: Serdar (**), Ali (**), Mehmet (**), Ömer (**) Dk. 75 Samet **), İrfan (**) Dk. 63 Tarık (**), Raşit (**), Barış (**), Soner (**), Özkan (**), Yavuz (**) Dk.78 Batuhan **), Harun (**)     

SARI KART: Feyzullah, Ahmet, Bünyamin, Yahya Hakan(UTAŞ Uşaksportif) Ali, Yavuz, Harun (Uşak Belediyespor)  

GOL: Dk.50 Hakan Doğan (UTAŞ Uşakspor)

İl Derbisinde Utaş Uşakspor ve Uşak Belediyespor karşı karşıya geldi. İl yarısı 0-0 berabere tamamlanan maçta, 50. Dakikada Hakan Doğan’ın kafa golü ile Utaş Uşakspor 1-0 öne geçti. Dk.85’de Utaş Uşaksporlu Yahya’nın uzaktan şutu direkten döndü. Dk.86’da penaltı kazanan Utaş Uşakspor penaltıyı değerlendiremedi. Penaltı vuruşunu kullanan Yasin Hatipoğlu’nun vuruşunu kaleci Serdar kornere gönderdi. Maçta başka gol olmayınca maç 1-0 Utaş Uşakspor’un galibiyeti ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim