Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, göreve geldiklerinde, kentteki tüm spor dallarına destek vereceklerini ve sportif faaliyetlerin üst düzeyde icra edilmesi için, tesis ve diğer konularda gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Karaağaç Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, burada Karaağaç Mahallesi Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, sporcuları ve taraftarıyla bir araya geldi. 



AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale ve parti üyelerinin eşlik ettiği Mehmet Çakın, Karaağaç Mahallesi Spor Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerinin talep ve beklentilerini dinledi. Futbolun kentte daha iyi noktalara gelmesi ve yeni sporcuların yetişip, profesyonel takımlarda forma giymesi için bir dizi çalışma yapacaklarını kaydeden Mehmet Çakın, tesisleşmeye ağırlık vereceklerini dile getirdi. 



Son 17 yılda kentte sportif altyapı bazında önemli yatırımların hayata geçtiğini belirten Mehmet Çakın, “Hükümetimiz, sporun daha ileri seviyeler taşınması için bir dizi çalışma yaptı. Sadece futbol değil, geleneksel sporlar dalları da son dönemlerde giderek gelişti ve popüler hale geldi. Uşak’a bakacak olursak, ilimizde amatör spor kulüpleri yoğun bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyorlar. Çoğu kulübümüz, özveriyle kendini bu işe adayan yöneticilerin sayesinde ayakta kalıyor. Göreve geldiğimizde, spor kulüplerimizin yöneticileri ve bu işin tüm emektarlarıyla diyalog içinde olacağız. Karşılıklı istişarelerle eksikleri ve sorunları tespit ederek, kulüplerimizin hedeflerine ulaşmalarına yardım edeceğiz” dedi. 



Tesisleşmeye ağırlık verileceğini dile getiren Mehmet Çakın, şöyle konuştu: “Gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak durması, teknoloji çağının getirdiği bir takım hastalıklara karşı muhafazası ve üretken hale gelmesi için sporun önemli olduğunu biliyoruz. Bu noktada tesisleşme konusuna daha fazla ağırlık vereceğiz ve ilimizdeki amatör spor kulüplerimiz daha rahat mekanlarda çalışacaklar. Umut vaat eden sporcularımızı özel olarak değerlendireceğiz ve böylelikle gençlerimizin kendilerine hedef koymalarını sağlayacağız. Hedefi olan gençlerimiz, amaca ulaşmak için ortaya koyacakları özveriyle, hem kendi geleceklerine, hem de akranlarına ışık tutacaklar. Tüm bu çalışmaları yaparken, siz değerli kulüp yöneticilerimizle birlikte hareket edeceğiz ve ortak akılla hedeflere daha kolay ulaşacağız” diye konuştu. Öte yandan Mehmet Çakın, kulüp yöneticileri, futbolcular ve taraftarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim