Sağlıkta Birliktelik Futbol Turnuvası Sampiyonu; Uşak İl Sağlık Müdürlüğü Oldu

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen 2.Geleneksel ‘Sağlıkta Birliktelik’ Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. 12 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu, Uşak İl Sağlık Müdürlüğü Spor oldu.

Uşak İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından başlatılan, “Sağlıkta Birliktelik Futbol Turnuvası”nın ikincisi sona erdi. Sosyallar Halı Sahada 12 Mayıs tarihinde başlayan turnuvaya, Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastaneler, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Özel hastane çalışanlarının oluşturdukları 12 takımın katılımı ile düzenlenen futbol turnuvasının final maçında Uşak İl Sağlık Müdürlüğü Spor ile Uşak Devlet Hastanesi Güvenlik Spor karşılaştı. Maçı son 5 dakikasına kadar İl Sağlık Müdürlüğü Spor 2-0 önde götürdü. Uşak Devlet Hastanesi Güvenlik Spor son 5 dakikada skoru 2-2 yaptı. Maçın normal süresi berabere bitince, penaltı atışları sonucu, Uşak İl Sağlık Spor turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın finaline katılan, Uşak Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Uşak Üniversitesi Genel Sekreteri Adil Kahraman, Uşak İl Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Kabay ve Uşak İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzman Dr. Yalçın Atlı dereceye giren takımlara kupalarını verdi.

Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri

“BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLAMAK İÇİN”

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 12 Mayıs-11 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenen 2. Geleneksel ‘Sağlıkta Birliktelik’ Halı Saha Futbol Turnuvası’nın amacını anlatan Atlı şunları söyledi:

“ Uşak ilinde sağlık tesislerinde çalışanlar arasında sosyal bir ortam geliştirmek, çalışanlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek, birlik ve beraberliklerini sağlayarak takım ruhu oluşturmak, huzurlu ve verimli iş ortamları oluşturmak, tüm çalışanların kaynaşması için ortak platformda buluşmaları sağlamak ve kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğini arttırmak amacı ile her yıl düzenlenmektedir. Sağlık hizmeti kutsal, kutsal olduğu kadar da yorucu ve stresli bir hizmettir Uşak’ta sağlık hizmetinin sunumunda azimle çalışan tüm kurumların personellerinin iş yükü ve stersini atmaları, sosyal yaşamın içinde sağlıklı ilişkiler kurmaları ve kurum çalışanlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek, koordinasyon ve işbirliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Futbol turnuvasının saha içinde centilmenlik ruhuna uygun, kıyasıya bir mücadele, saha dışında ise uzun yıllar sürecek dostluklar bırakmasına da ayrıca memnun olduğumu belirtmek istiyorum.  Umarım, bundan sonra biz olmasak da birliktelik turnuvası sürsün ve geleneksel hale gelsin” temennisinde bulundu.

Bu tür turnuvaların çok eski yıllardan beri yapıldığını kaydeden Uşak Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya, “İşyerlerindeki tek düzeliği gidermek, birlik ve beraberliği pekiştirmek için bu tür sosyal sorumluluk etkinlikleri yapılır. Bu başarılı organizasyonu gerçekleştiren Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sayın Yalçın Atlı ve yönetimini, birinci gelen takımı, finali kıl payı kaçıran ikinci takımı ve centilmence mücadele ettiği için ayırmaksızın tüm takımları kutluyorum” şeklinde konuştu.

Toplu halde fotoğraf çekilmesinin ardından, tüm katılımcılara ve konuklara yemek ve tatlı ikramı yapıldı.

Editör: TE Bilişim