Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti
Aydınspor 1923 yönetimi hafta sonu oynanacak olan Utaş Uşakspor, maçının bilet fiyatlarını ev sahibi takım için 5 TL, misafir takım taraftarları için 300 TL olarak belirledi. 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta bu hafta oynanacak olan Aydınspor 1923-Utaş Uşakspor karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu. Aydınspor 1923 futbol takımının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “29.04.2018 - Saat 15:30 da Adnan Menderes Stadyumunda Aydınspor 1923 - UTAŞ Uşakspor ile oynayacak olduğumuz müsabakanın maç biletleri yönetim kurulumuz tarafından Kapalı Tribün 5 TL, Maraton Açık Tribün 1 TL, Kale Arkası Misafir Tribünü 300 TL olarak belirlenmiştir” denildi. 
İki takım içinde hayati önem taşıyan karşılaşmada Aydınspor 1923 lige tutunmak için, Utaş Uşakspor’da şampiyonluğunu ilan edip 2.lige yükselmek için galibiyet arayacak. 

UTAŞ UŞAKSPOR BİR AÇIKLAMA YAPTI
Konuyla ilgili UTAŞ Uşakspor şu açıklamayı yaptı: TFF 3. lig 3. Grup 33. haftasında Pazar günü deplasmanda Aydınspor 1923 ile oynayacağımız karşılaşmada taraftarımız için belirlenen bilet fiyatlarının 300 Türk Lirası olması sportmenliğin hiçbir yanı ile bağdaşmamaktadır. Konu ile ilgili TFF’ye gerekli itirazlar yapılmış olup, bilet fiyatlarının en fazla %30 arttırılabileceği yönünde yönetmeliğin mevcut olduğu ancak federasyonun belirlenen fiyat karşısında rakip takıma para cezası dışında bir yaptırımı olamayacağı cevabı alınmıştır.Aydınspor 1923 Kulüp Başkanın yapmış olduğu açıklamanın kabul edilebilecek hiçbir yanı olmadığı gibi güvenlik güçlerimizin her daim görevini layıkıyla yerine getireceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. İl Güvenlik Kurulu Toplantısında da Uşakspor taraftarının maça gelmesinde bir sakınca görülmediği ifade edilmiştir. Buna rağmen taraftarı engellemek için bilet fiyatlarının fahiş rakama çıkartılması yine kabul edilemez bir durumdur. Bu tarz hareketler hiç kimseye fayda sağlamayacağı gibi, Uşaksporumuzun şampiyon olmasına da engel olamayacaktır. Birlik beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde Aydınspor 1923 Başkanı ve yöneticilerini daha duyarlı hareket etmeye davet ediyoruz. Uşakspor’a gönül veren tüm taraftarlarımızın maçı izleyebilmesi için canlı yayın talebinde bulunulmuş olup, gerekli izinler verildiği takdirde 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda dev ekranda yayın yapılacaktır. Büyük Uşakspor Camiası’na saygıyla duyrulur.

Utaş Uşakspor Yönetim Kurulu..!

Editör: TE Bilişim