Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve dünyada ilk kez voleybol oynanan yer olan Akmonia Antik Kentinin adını taşıyan ‘Akmonia Voleybol Turnuvası’ dün Kalfa Spor Tesisleri’nde oynanan final maçıyla son buldu.

Yaklaşık iki hafta boyunca kıyasıya mücadelenin yaşandığı ve 5 erkek, 4 kadın takımın katıldığı turnuvanın birincisi erkeklerde Uşak Spor, bayanlarda ise Hakemler Spor takımları oldu.

Erkeklerde üçüncü Han Spor, ikinci Alpagu Spor; bayanlarda üçüncü Motto Spor, ikinci ise Aktif Spor oldu.

Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı turnuvanın kazanan takımlarına kupa ve madalyalarını, Türkiye Voleybol Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Orhan Şimşek, Ulusal Hakem Ali Osman Kaya, İl Hakem Kurulu Üyeleri Emre Öztaş ile Musa Erkol ve Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mustafa Tunay takdim etti.

Sporseverlerin beğenisini kazanan Akmonia Voleybol Turnuvası’na katılan sporcular, her dalda düzenlemiş olduğu spor faaliyetleriyle şehrin kalitesini artıran Uşak Belediyesi’ne ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim