Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok
Spor Toto Basketbol Ligi 5. Hafta karşılaşmasında Muratbey Uşak deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 87-85 mağlup oldu. 
Karşılaşmanın ilk çeyreğine fırtına gibi başlayan Muratbey Uşak ilk çeyreği 18-31 önde tamamladı. Farkı daha da açması beklenen Muratbey Uşak ikinci çeyrekte rehavete kapılıp yeni transferleri denemeye kalkışında oyunu ummadığı bir yere taşıdı ve Büyükşehir Belediye Muratbey Uşak ağır bir fatura keserek soyunma odasına 52-40 önde giden taraf oldu. Üçüncü çeyrekte toparlanma çabası gösteren Muratbey Uşak aradaki azaltsa da üçünü çeyreği de 52-55 geride tamamladı. Son çeyrekte kendine gelen Uşak ekibi Lyons ve Monroe’nun sayılarıyla oyuna ortak oldu. Fakat son saniyelerde Büyükşehir Belediye iki sayı öne geçerken Uşak ekibi son ataktan sayı çıkaramadı ve ligdeki 3. Mağlubiyetini almış oldu. Ozan hocanın forma şansı verdiği yeni transferler Zach ve D’Angelo sayı üretemedi.
Editör: TE Bilişim