Uşak Belediyesi Park Bahçeler ve Spor İşleri Müdürlüğü koordinasyonuyla, kentteki oyun gruplarının bulunduğu alanlara basketbol sahaları oluşturuluyor.

Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından planlama ve ihalesi yapılan ve Park ve Bahçeler ve Spor İşleri Müdürlüğü ekiplerince takibi yapılan oyun grubu ve spor alanlarıyla ilgili çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda kentte 14 oyun grubunun yer aldığı parkın yanına basketbol sahaları, 1’er tane de tenis kortu ve kum voleybol sahası yapıldı.

Uşak’ta faaliyet gösteren Emre Çek, neden spor salonları kurduğunu anlattı Uşak’ta faaliyet gösteren Emre Çek, neden spor salonları kurduğunu anlattı

            Önümüzdeki günlerde talebe ve alan koşullarına göre yeni oyun grubu noktalarına da basketbol sahası inşa edilmesi öngörülüyor.

            Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, basketbol sahaları ve parklarda yapılan çalışmaları Uşak Belediye Meclis üyeleriyle birlikte takip etti.

            Kentte sadece 7 ila 12 yaş grubuna hitap eden oyun gruplarının yanına basketbol sahası yapılmasıyla, genç ve basketbol oynamayı sevenler için de düşündüklerini belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “İlimizde sporun gelişmesi ve gençlerimizin keyifli vakit geçirmesi için ilimizdeki bazı noktalara basketbol sahaları kurduk. Bu kapsamda 1’er tenis kortu ve kum voleybol sahamızı da oluşturduk. Bu çalışmalarımızla çocuklarımız hem spor yapacaklar, hem boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendireceklerdir. Ayrıca çağın sorunu olan obeziteye karşı da bunun destekleyici etkisi olacaktır. Uşak Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan noktalara saha kurmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim