Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri
 Beko Basketbol Liginin ekiplerinden Uşaksportif kendi seyircisi önünde Kurtuluş kupası turnuvasına katıldı. Edirne Basket’le kendi seyirci önünde oynayan  Uşaksportif maçı 79-77 kazandı

 UŞAK SPORTİF: 79      EDİRNE BASKET: 77

 SALON: Uşak  Üniversitesi

 HAKEMLER:  Erşam Kartal(***), Semih Vural (***), Yener Yılmaz, (***)

 UŞAK SPORTİF: Warren 14(***), Ayberk Köse 3 (**), Orhan Haciyeva 5 (**),  Carter 24 (****), Eric Buckner 4 (**), Sertaç Şanli 6 (**), ,  Shamon Fells 21 (****), Uluğ Kaçaniku 2 (**),

 EDİRNE BASKET: Chaz Williams 11 (***), Kartal Özmızrak 5 (**), Metecan Birsen 10 (***), Reha Öz 6 (**), Jordan Bachynski 3 (**), Matt Walsh 14 (***), loannis Athinaiou 9 (***), Ümit Türkoğlu 7 (**), Craig Brackins 12 (***)

 Uşaksportif Waren, Orhan Haciyeva, Eric Bockner, İbrahim Yıldırım Shamon Fells 5 lisi ile maça başlarken, Edirne Basket ise Kartal Özmızrak, Jordan Bachynski, Loannis Athinaiou, Craig Brackins ile başladı.

 Uşaksportif kendi evinde Uşak Üniversitesi spor salonunda oynadığı ilk hazırlık maçında Edirne Basket ile karşı karşıya geldi. İlk periyoda hızlı başlayan ekip Uşaksportif oldu. Takıma bu sezon dahil olan Eric Buckner ve Shomen Fells’in üçlükleri maçın hemen başında gelince Uşaksportif bir anda farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Uşaksportif ilk periyodu 20-14 aldı.

 İkinci periyoda Uşaksportif Edirne Basket karşısında baskılı oyunu vardı. Carter, Buckner ve Fells’in sayıları ile ikinci periyoda 40-37 Uşaksportif’in üstünlüğü ile sona erdi.

  Üçüncü periyoda Edirne Basket oyunu dengede tutmaya çalıştı. 3. Periyodun ilk 5. dakikasında Edirne Basket 45-41 öne geçti. Alan savunmasını derinleştiren Uşaksportif 3. periyodu 60-56 almasını bildi.

 Son periyodun ilk 5 dakikasında Carter’in basket faulleri farkı 7 sayıya kadar çıkardı.  Ev sahibi ekip Uşaksportif maçı 79-77 kazandı.

 

1.PERİYOT

 

Uşak Sportif: 20

Edirne Basket: 14

 

DEVRE:

 

Uşak Sportif:40

Edirne Basket: 37

 

3.PERİYOT

 

Uşak Sportif: 60

Edirne Basket: 56

 

 

 

Editör: TE Bilişim