Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol
USAKPORT.COM/// Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 2 ve 5 Mayıs tarihleri arasında, 1 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen “Gençlik Festivali” renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu yıl ilk kez ‘Gençlik Festivali’ düzenledi ve 1 Eylül Stadyumu’nda, küçük yaş grupları da dahil olmak üzere, gençlere yönelik bir dizi aktiviteyi içeren etkinlikler düzenledi. 
Şişme oyun alanları, rodeo, halat çekme, tenis, survavior, okçuluk, binicilik, güreş, judo, bilek güreşi, futbol ve basketbol gibi farklı spora dayalı aktivite, oluşturulan alanlarda, aynı anda icra edildi. 
    Etkinliklerden en çok keyif alanlar ise çocuklar oldu. Çocuklar için şişme oyun alanları, sumo güreşi, şişme rodeo, dayanıklılık gücünü ölçen oyunlar ve aktivitelere yer verildi. 
    Aynı zamanda müzik dinletisi ve eğitim kurumlarının tanıtımının yapıldığı festivalde, çeşitli yarışmalar da büyük ilgi gördü. Festivalin gençlerin sosyal, sportif ve kültürel bazda gelişimlerini amaçladığını dile getiren Uşak İl Gençlik ve Spor Müdürü Tahir Emre Can, “Gençlerimizi ve çocuklarımızı, hem eğlendirmek, hem spora teşvik etmek, hem de eğitmek için bir dizi etkinliği içeren ve 4 gün süren dolu dolu bir festivale imza attık. Uşak Valimiz Sayın Funda Kocabıyık’ın destekleri ve sponsorlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz festivalimiz, büyük ilgi gördü. Özellikle çocuklarımızın doyasıya eğlendiğini görmemiz, bizleri ayrıca mutlu etti ve festivalimizin her yaş grubuna hit ettiğinin de somut bir göstergesi oldu. Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, gençlerimizin sosyal ve kültürel bazda etkileşim sağlayacağı ve eğitimlerine katkı sunacak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bu bağlamda festivalimizi hayata geçirmemizde katkı sağlayan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim