Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü

Daha önce elde ettiği başarılarla adından sık sık söz ettiren Uşak Şampiyon Spor Kulübü, 1 ve 2 Haziran’da, İzmir’de yapılan Kickboks Ege Bölge Şampiyonası’ndan 7 altın, 11 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak döndü. Kulüp Başkanı Fehmi Bilen, “Bu başarıyı halkımıza bayram hediyesi olarak sunuyoruz. Bundan sonraki turnuvalardan da yeni başarılarla döneceğiz” dedi. 

Kickboks Ege Bölge Şampiyonası, 1 ve 2 Haziran tarihlerinde, İzmir’de yapıldı. Manisa, Aydın, İzmir ve Muğla gibi kentlerden yüzlerce sporcunun yarıştığı turnuvaya Uşak’tan da Şampiyon Spor Kulübü katıldı. Kulüp Başkanı Fehmi Bilen ve antrenör Savcı Göktaş’ın öncülüğünde turnuvada ter döken Uşaklı sporcular, önemli başarılarla kente döndü. Buna göre  7 altın, 11 gümüş ve 5 bronz madalya kazanan Uşak Şampiyon Spor Kulübü’nün elde ettiği başarı, kent için bayram hediyesi oldu. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Fehmi Bilen, “Organizasyona katılmamızda İzmir İl Temsilcisi İsham Akgün ve Kickboks MHK üyesi Ahmet Tül’ün çok büyük destekleri oldu. Öncelikle her ikisine de teşekkür ediyorum. Sporcularımız, düzenli ve sistematik olarak yaptıkları çalışmaların meyvelerini bu organizasyonda da aldı. Bugüne kadar yapılan her turnuvadan altın madalyaya dönen kulübümüz, bu sefer de 7 altın madalya ile kente geldi. 11 gümüş ve 5 bronz madalya da elde ettiğimiz başarıyı taçlandırdı. Bu başarıyı Uşak halkına bayram hediyesi olarak sunuyoruz. Tüm Uşaklı vatandaşların ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramlarını da tebrik ediyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim